2020.03.19. 14:00 – Lángoló Gitárok

Későbbre halasztódik a Nick Cave & The Bad Seeds budapesti koncertje is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nick_cave_2020.jpg

Ahogy korábban hírt adtunk róla, a Nick Cave & The Bad Seeds aktuális Európa-turnéja június 2-án ért volna Magyarországra. A jelenlegi járványhelyzet miatt sajnos ezt a koncertet is későbbi időpontra halasztják, ugyanakkor a zenekar közleménye szerint már folyamatban van az új dátumok leszervezése, és minden megváltott jegy érvényes lesz a későbbi időpontra is. Közlemény a folytatásban.

A zenekar Facebookján, illetve a koncerthez kapcsolódó esemény oldalán a következő bejelentést tették közzé: 

TURNÉHALASZTÁS

Az áprilisban kezdődő, és az eredeti tervek szerint június 2-án Budapestre érkező turnéjával kapcsolatban a zenekar az alábbi közleményt adta ki a mai napon:

Úgy döntöttünk, hogy új időpontra halasztjuk a Nick Cave & The Bad Seeds európai turnéját. Annak ellenére, hogy nehéz szível döntöttünk így, úgy érezzük, hogy mindannyiunk egészségét szem előtt tartva ez a legjobb, amit tehetünk. Folyamatosan dolgozunk az új időpontok kijelölésén, és amint megvan a végleges menetrend, minden információt megosztunk. Minden jegy érvényes marad az új időpontra.
Szeretettel: Nick Cave and The Bad Seeds

Amint kiderül a koncert új dátuma, természetesen mi is hírt adunk majd róla. 


rock koncert hír nick cave alternatív experimental concerto nick cave and the bad seeds papp lászló sportaréna elhalasztott koncertek koronavírus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása