2020.03.20. 12:12 – Lángoló Gitárok

November 8-án Asking Alexandria lemezbemutató az Akváriumban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

asking_alexandria_2020.jpeg

Legutóbb a Budapest Parkban játszott hazánkban az Asking Alexandria, akkor a Bullet For My Valentine társaságában. A brit metalcore csapat november 8-án tér vissza hozzánk - ezúttal a Like A House On Fire-re keresztelt új lemezükkel törik át a falakat az Akvárium Klubban. Programajánló a folytatásban! 

A metalcore csapatot Ben Bruce gitáros alapította, korábbi zenekara romjaiból felélesztve. A kezdetben Dubajban, majd Bruce költözésével új zenészekkel, Angliában folytatódó formáció 2008-ra állt ténylegesen össze, következő évben pedig meg is jelent első lemezük Stand Up And Scream címmel. A kőkemény dalok meglepő módon még a mainstream média falait is áttörték, éppen ezért énekes cseréiket is élénk érdeklődés követte: 2015-ben Danny Worsnop kilépett a bandából, a helyét átvevő Denis Stoff-fal rögzítettek is egy új albumot, míg végül 2016-ban vissza nem állt minden a normális kerékvágásba Danny-vel az élen. Már vele készült legutóbbi, egyszerűen csak Asking Alexandiára keresztelt lemezük és vele íródik a május 15-én érkező új korong is.

A Like A House On Fire felvezetéseként a brit ötösfogat nemrég egy új klipet is kiadott, The Violence címmel, melyet a napokban követett az Antisocialist EP-jük. Ez az első anyag a 2017-es nagylemezük óta, úgyhogy már régóta szomjaztunk a friss dalokra. Szerencsére nem kell sokat várnunk arra, hogy élőben is tombolhassunk a lemezre, melyet nálunk november 8-án mutatnak be az Akvárium NagyHalljában.

További információk a koncerthez kapcsolódó Facebook-eseménynél, jegyek a Tixa hálózatában

 


programajánló rock koncert hír metal akvárium metalcore new beat asking alexandria



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása