2020.03.22. 12:34 – Nihil_AK

Throw My Bones - Itt egy új dal a Deep Purple júniusban megjelenő lemezéről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

deep_purple_2020.jpg

Júniusban új albummal jelentkeznek az alapító atyák. Annak ellenére, hogy a Deep Purple mára egyedüliként maradt aktív a hard rock / heavy metal közmondásos alapzenekarai közül, az utóbbi évtizedben fiatalabb kortársaikat megszégyenítő tempót diktálnak, hiszen három-négy évente jönnek ki új anyaggal. Az earMUSIC által gondozott Whoosh! már a huszonegyedik lesz a sorban, a producer ezúttal is a túlzás nélkül legendás Bob Ezrin volt, akivel ez már a harmadik közös munkájuk, és ha igazak a hírek, a mostani lesz a legváltozatossabb az eddig együtt készített lemezek közül. A Throw My Bones című kezdődalhoz klip is készült, a hajtás után nézhető és hallgatható is. A magunk részéről nagyon szeretnénk a hetedik iksz felett is ilyen irigylésre méltó formát mutatni, csak a legmélyebb tisztelet hangján szólhatunk róluk.

Aki esetleg nem hallotta volna az előző albumot, itt van arról is egy klip, hátha néhányan most kapják majd fel a fejüket. 


rock videó hír deep purple egyesült királyság hard rock új dal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása