2020.04.01. 12:00 – Lángoló

Fesztivállat - Itt a Hopsterz új videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hopsterz_csoportkep_07.jpg

Szabadulj fel te is a Hopsterz új klipjétől! Tépd fel a pokrócot, lépd át a fürdőszoba küszöbét, nyisd ki az ablakot, és -ha nincs senki se a 2 méteres közeledben - vegyél egy mély levegőt. A Fesztivállat visszaadja azt az életérzést, amire annyira vágyunk már. A nyári fesztiválokon a tömegben jó nagyokat érezni, és elveszni az éjszakában. 

Ez a harmadik videóklip a Hopsterz EP-ről. Első bemutatkozó klipjük a KáPédal volt, majd a kissé polgárpukkasztó, itt a Lángolón Kinek Mi következett. A Hopsterz 2019-as éve a koncertekről szólt elsősorban. Több klubban és szabadtéri rendezvényen is megfordultak, most pedig itt az új klip:

A Hopsterz zenekarvezetői dr. Katula Bence Ádám „Katu” (rap) és Tenki Dániel „Tenki” (basszusgitár) a következőket mondták...

... a maguk mögött hagyott évről:

Katu: 2019-ben egy az útja elején járó zenekarhoz képest sokat léptünk fel. Próbáltunk mind a szakmának megmutatni magunkat, mind pedig a közönségnek. 

Tenki: Többször is bejutottunk a hangfoglaló program által szervezett helyi tehetségkutatók döntőjébe. Melyek közül talán az egri Éter fesztivál mondható a legnagyobb elismerésnek, hiszen majd 200 zenekarból hívtak be nagyjából 20 döntős zenekart. 

Katu: Emellett a hangfoglaló program “kezdő és induló zenekarokat támogató pályázat” élő meghallgatásán is részt vehettünk, amely szintén egy nagy élmény volt. 

Tenki: Volt egy teltházas koncertünk március 15-én a Maszkura és a Tücsökrajjal az Instantban, ami nagyon jól sikerült! Imádjuk Maszekékat, szóval ennek még lesz a jövőben is folytatása. 

Katu: A tavalyi év nagy durranása egyértelműen az volt, hogy felléphettünk a Vibe Fesztivál nagyszínpadán, amely lehetőséget egy közönség szavazással szereztünk. Így pl. a Halott Pénz előtt játszhattunk, ami felfoghatatlan érzés volt.

Összegezve jártunk több kisebb és nagyobb klubban is, játszottunk Tokajban, Pakson, Marosvásárhelyen, és megismertünk sok új embert. Jó év volt. 

... a klip születéséről:

Tenki: Az első 2018-ban megjelent kislemezről ez az utolsó szám, amire egészen eddig nem készült klip. A szám címéből adódóan egy fesztivál az ideális helyszín a forgatásra. Volt több ötlet is, de így, hogy képbe került a Vibe Fesztiválon való fellépés egyértelmű lett, hogy ezt itt kell leforgatni. Talán ez volt a legegyszerűbb forgatásunk, mert csak zenélnünk és buliznunk kellett. Ezek pedig kiválóan bejáratott utak.

Katu: Igen ez elég könnyen ment nekünk. Az már nehezebb volt, hogy megvárjuk ezt a kiváló alkalmat, mert ugye nyár is csak egyszer van az évben. :) Arról nem beszélve, hogy egy kész klipen is borzasztó ülni egy évet. Ennyire még sose voltunk türelmesek.

Kiemelném, hogy minden elismerésünk Tarnóczi Balázsé, aki egymaga rögzítette a koncertet, illetve rohangált utánunk a fesztiválon is. Őt már régóta ismerjük, de most dolgoztunk vele először, és mondani se kell, nem utoljára. Emellett köszönjük a Vibe Fesztiválnak, valamint a helyi Sóvidék televíziónak, hogy a rendelkezésünkre bocsátottak még vágóképeket. 

Annyi még hozzá tartozik a klip történetéhez, hogy nagyjából 2 órányi fejemen elhelyezett GoPro-val készített felvételt rögzítettünk, amivel bejártam minden koncertet, és pultot, lenyomtam számtalan sörivó versenyt, csak hogy igazán autentikus fesztivál képek legyenek… Majd itthon kiderült, hogy végig az eget szemlélte a kamera, így azok a részek az emlékeimben maradtak csak meg.

... a tervekről:

Katu: Volt egy lefixált koncertünk a Fészek kulturális központban, ami sajnos elmaradt. Illetve volt még egy fővárosi nagyobb koncert szervezés alatt, ami szintén parkolópályára került. Július elején mennénk a Vibe Fesztiválra ismét - immáron meghívott fellépőként -, amely reméljük nem marad el. Bízunk benne, hogy nyáron már túl leszünk annyira ezen a helyzeten, hogy valamennyire kiszabadulhatunk a négy fal közül. Addig pedig mindenkinek üzenjük, hogy #maradjotthon és hallgass Hopsterz-t.


premier hopsterz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása