2020.04.08. 13:28 – Lángoló

Lehetnék - Itt van Salanus Czinke Mátéval közös dala

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

salanus.jpg

A székesfehérvári dalszerző, szövegíró, producer, Meggyesi Norbert közel 40 nemzetközi kiadvány után hazatért. 2012 és 2016 között bequest művésznév alatt a világ számos országába eljutottak zenéi és gyakran forogtak rádióműsorokban, dj szettekben. A kluborientált tech-house és a melodikusabb deep house szerzemények után Meggyesi már SALANUS néven készítette el első magyar nyelvű dalát Lehetnék címmel, amiben a The Sign együttes frontembere, Czinke Máté énekel.

Minden dalom az élet egyszerű dolgairól szól, amelyek bárkivel megtörténhetnek. A Lehetnék is ilyen, hiszen mindenki életében volt  már olyan helyzet, hogy tudta, ha a legnehezebb időszakokban is kitartunk amellett, akit a legjobban szeretünk, akkor együtt, előre nézve minden lehetséges, és akármit elérhetünk.

– mondta Meggyesi. A lírikus hangvételű dalhoz a Bakony közelében, egy elhagyatott házban és környékén készült képi anyag.


salanus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása