2020.05.07. 10:00 – Lángoló

Mono vagy sztereó - Itt van Hesz Ádám új dala

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hesz_2.jpg

Itt van Hesz Ádám új dala, amivel az énekes a nyarat szeretné elhozni a hallgatónak. A Mono vagy sztereo című szám olyan pillanatokat idéz fel, amit a fesztiválozók biztosan jól ismernek.

Egy igazi nyári életérzés megteremtése volt a célom a dal készítésekor. Biztos sokaknak ismerős az, amikor egy jó koncert vagy fesztivál után másnap az ember füle bedugul vagy cseng a sok basszustól. Nosztalgikusak és viccesek azok az emlékek, mikor egymás alig hallva, zúgó füllel ülünk a barátokkal egymás mellett és csak félig értjük, amit a másik mond - mégis ott van a levegőben az öröm, a mámor, az életigenlés. Ezt a feelinget öltöztettem zenei köntösbe Czinke Máté segítségével, aki producerként működött közre az alkotásban

– mondta Hesz. A dalhoz egy feel-good lyric videó is készült, ezt lehet látni alább.


premier hesz ádám



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása