2020.05.12. 11:35 – Lángoló

Nem túl késő - Itt az első EiLEMA-videó

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jump.jpg

2019 november végén jelent meg az EiLEMA zenekar első EP-je Take Wing címmel. "Egyből óriási sikert aratott, a megjelenés után sokkal többen hallgatták meg, mint előtte." - mondta a zenekar. Most viszont itt az első klip, a Not Too Late című dalra.

Most, hogy beköszöntött a világvége, arra gondoltunk, hogy inkább egy vidámabb, a tőlünk megszokottnál kicsit egyszerűbb, pozitívabb dalhoz csinálunk klipet. A Not Too Late ugyanis egy lendületes, rockos, már majdnem punkos dal, a rhythm’n’grunge-ból a ritmus. Legalábbis ezt találtuk ki utólag magyarázatnak, valójában már tavaly nekiláttunk és most lett kész.

A videó egyik főszereplője az énekes, Gyurácz Németh Iván:

Az ötlet onnan jött, hogy a 40. születésnapomra kaptam a barátaimtól egy tandemugrást “ajándékba” (minek az embernek ellenség, ugye…). Mivel én még a létra tetején is szédülök, ezzel igen betaláltak, egy évig halogattam, hogy egyáltalán kihasználjam-e a lehetőséget. Aztán eszembe jutott ez a három drága ember, a zenekarom és már ugrottam is ki az egyébként tökéletesen működő repülőgépből. A klip fele ezzel meg is volt. A másik felét Norbi eszkábálta össze próbatermi videókból. Nem vagyunk gazdag zenekar, mindig elisszuk a maradék pénzünket. Mármint csak Ronny, mert a többiek óvodai ebédbefizetésre költik.

Látszólag ez egy egyszerű házi készítésű klip, de valójában nagyon komoly mondanivalót rejtettünk el benne, ami csak sokadik hallgatásra áll össze a vájtfülűeknek. Aki rátalál, írja meg nekünk e-mailben a megfejtést, a beküldők között kazettákat sorsolunk ki!

Ha elmúlik a világvége, legközelebb november 6-án találkozhattok az EiLEMA-val a Dürerben az Alone in the Moon és a nís társaságában, egy igazi hazai grunge-esten.


premier eilema



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása