2020.05.28. 14:00 – Lángoló

Őrláng - Itt a NevemSenki bemutatkozó videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nevemsenki_orlang_03.jpg

A NevemSenki mostantól nem csak egy film címe, hanem egy zenei produkció neve is, ami a film előtt is tiszteleg, de egyfajta attitűdöt is közvetít a névválasztás, miszerint a produktum a lényeg és nem az alkotó. Az egyelőre egyszemélyes produkciót Tóth Gyula hívta életre, aki neve ismerős lehet már innen-onnan. Főleg az underground színtéren tevékenykedett saját egykori, De Facto nevű zenekarával és saját szervezésű fesztiváljaival, de az ő nevéhez fűződik a Bud Spencer és Terence Hill emlékzenekar is, és jelenleg is a zenekar énekesi posztját tölti be. Tóth most egy új oldaláról mutatkozik be, amiket a könnyed hangszerelés, a finomabb dallamok és a tartalmasabb mondanivaló jellemez. Első bemutatkozó anyagának szomorú aktualitása is van.

Tudom, hogy kicsit már kifelé jövünk ebből a sajnálatos eseményből, de nem szerettem volna egy újabb „karanténvideót” és meglovagolni sem szerettem volna a helyzetet, így vártunk a premierrel, hogy enyhüljön a feszültség. Ez van olyan horderejű esemény, hogy még évekre nyomot hagy bennünk. Inkább egyfajta mementó, mintsem konklúzió.

Itt a lemezről származó első klip:


premier nevemsenki



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása