2020.07.08. 12:20 – dankógábor

Családon belüli erőszak miatt ítélték el a Kasabian volt énekesét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kasabian.png

És ezért is tették ki hétfőn a zenekarból, amit itt a Lángolón meg is írtunk. Az eset egyébként idén áprilisban történt, mikor Meighan rátámadt menyasszonyára, és egy hörcsögketrecbe nyomta a fejét, majd egy bottal kezdte ütni. Mindezt egy gyereke előtt, aki kihívta a rendőrséget, de még a hívás közben is lehetett a háttérből hallani, hogy a nő azt kiabálja az énekesnek, hogy szálljon le róla. Meighan beismerte tettét, illetve az is elhangzott a bíróságon, hogy valamilyen szer hatása alatt állt a támadáskor. Végül 200 óra közmunkára ítélték.

A hír után a Kasabian újabb közleményt adott ki, amiben leírják, hogy semmiféleképpen nem tolerálják a családon belüli erőszakot, és az április eset után már eldöntötték, hogy megválnak az énekestől. Remélték egyébként, hogy Meighan elmondja majd a nyilvánosságnak, hogy miért is kellett elhagynia a Kasabiant, de csalódtak, hogy nem tette ezt meg hétfőn. Annál is inkább el vannak keseredve, mert úgy érzik, a zenekar 23 évét tette kockára az énekes, és hatalmas terveik voltak az esetet megelőzően. Viszont mennek tovább rendületlenül.


kasabian



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása