2020.08.19. 11:00 – Lángoló

Angyal - Bemutatkozik a Latency

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

latency.jpg

Alig egy éve, egy zenei szakmai fórumon talált egymásra a Latencyt alkotó Tomi és Andi, de máris megnyerték a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét. Új, Angyal című dalukban a líra és trap keveredik egy cseppnyi poppal kiegészítve, a szöveg pedig a plátói szerelem kérdéseit feszegeti.

Andi: 

Mindenki életében akadnak elérhetetlen "angyalok", akiket meg szeretne ismerni, de belső vívódásai nem teszik lehetővé. Egyrészt úgy érzi, jobb, ha nem köti le őket, hadd szárnyaljanak, másrészt megfogalmazódik benne az a gondolat is, hogy együtt talán még többre lennének képesek.

A klipben is ezt az elérhetetlenséget próbálták meg filmre vinni az alkotók, a helyszínválasztás tudatos volt, ahogy a női alakok sokszínűsége is.

Tomi:

Az angyalok személyében többfajta karaktert igyekeztünk megmutatni, hiszen az angyal bárki lehet. A templom mint helyszín, egyértelmű volt, hiszen szemünket becsukva egy ilyen helyszínt képzeltünk el a dalhoz, a tető pedig jelképesen egy olyan hely, ahol még közelebb lehetünk ezekhez az égi lényekhez.

Az Angyal a zenekar harmadik szárnypróbálgatása. 

Zeneileg a pop és a trap stílus van a legnagyobb hatással ránk, de szeretjük felhasználni minden tudásunkat, így csellót is belecsempészve egyes dalokba, hiszen Andi gyerekkora óta csellózik. Dalaink üzenetét a saját tapasztalataink és érzéseink táplálják, azok a dolgok, amik minket éppen akkor foglalkoztatnak. Szeretnénk, ha a zenén keresztül ugyanazt átélhetnék az emberek, mint amit mi érzünk ezek megírásakor és előadásakor.

A klip:


premier latency



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása