2020.08.20. 10:00 – dankógábor

Tej már nincs, Atomki van, aminek itt az első klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

palinkas.jpg

A nagyközönség számára némileg váratlanul vége lett a Tejnek, ami ugye Pálinkás Tomi egykori Isten Háta Mögött-frontember zenekara volt. Szóval most már nincs ez a zenekar, Pálinkás van csak egyedül, és most már Atomki név alatt írja a dalait, ő is veszi fel egyedül, a keverés pedig Sándor Dani, egykori Volkova Sisters-alaptag munkája (akivel amúgy Pálinkás annak idején elindította a Tejet, és az Isten Háta Mögött tagja is volt egy ideig). Az első Atomki-dal pedig alább látható, sőt, nézhető, ugyanis klip is van hozzá. 

Pálinkás mondja az Atomkiról:

Összerakom a dalokat és a Sándor Dani mixeli illetve pimpeli még tovább őket. Tök jó újra vele dolgozni! A jövő valószínűleg tartogat élőzést is, de rendes zenekart már nem fogok összehozni magam köré. Idén még kijön három dal, aztán jövőre lemez.

Az Átok című dalról és klipről:

Mikor elkészült a dal, egyből leesett, hogy nem arról szól, amiről eredetileg beszélni akartam, mármint a saját félelmeimről. Pont a karantén végére és a durva black lives matter-lázongások középén lett kész, szóval teljesen átitatódott ezzel a mostani hangulattal. Állandóan olyan videókat néztem, ahogy megy a fosztogatás vagy a rendőrattak, és közben meg hallgattam a dal különböző változatait, szóval hamar beugrott a koncepció. Felhívtam Kocsis Bence barátomat, akivel anno az Átlag éjjelt csináltuk, és ő az ötletet meghallva azonnal Székács Danihoz irányított, aki egyből nekiállt a dolognak és abszolút azt hozta össze, ami a fejemben volt. Az volt a lényeg, hogy felülről, egyik oldal mellett sem kiállva mutassuk meg ezt az új polgárháborús helyzetet, hiszen ugyanúgy szánalmas a rendőri túlkapás, mint egy békésnek mondott, fosztogatással, erőszakkal összemocskolt képmutató tüntetéssorozat.

Erről beszél Pálinkás:


premier atomki



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása