2009.02.18. 09:38 – lánggitár

Mégis lesz Faith No More?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mikor először felmerült annak lehetősége, hogy újból lesz Faith No More, akkor nem győzték a zenészek tagadni a dolgot, bár teljesen egyértelműen senki nem tagadta, így a pletyka életben maradt. Ebben a mostani hírben ugyan van keserű pirula is, de inkább az összeállás felé hajtja a dolgot. Nevezetesen a zenekar eredeti gitárosa, Jim Martin nyilatkozott olyat, ami bizakodásra adhat okot.

„Egy a zenészhez közel álló forrás szerint” mikor Martin meghallotta ezt az összeállós pletykát, felvette a kapcsolatot Roddy Bottum billentyűssel, illetve a Faith No More menedzsmentjének néhány tagjával, akik azt közölték vele, hogy – Martin számára teljesen érthetetlen módon – már eldöntötték: más gitárossal alakul újjá a zenekar. Valószínűleg azok közül valamelyikkel, akik az alapító gitáros távozása után voltak a csapat tagjai.

A gitárost 1993-ban rúgták ki a csapatból úgynevezett „belső konfliktus” miatt. Őt Trey Spruance váltotta, aki Mike Patton énekes másik csapatának, a Mr. Bungle-nak volt a gitárosa, de ’95-ben ő is távozott. Aztán az addigi gitárroadie, Dean Menta vette át a helyet, akit 1997-ben Jon Hudson (a basszusgitáros Billy Gould szobatársa volt egykor) követett, és vele már fel is oszlottak.

Szóval választék az van, már csak azok a koncertdátumok kellenének…


rock bulvár hír faith no more



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása