2009.02.20. 09:37 – lánggitár

Nem lesz egyhamar Red Hot Chili Peppers

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Red Hot Chili Peppers tagjai tavaly májusban jelentették be, hogy bizonytalan ideig pihenőre vonulnak, és leghamarabb 2010-re várhatók újra a színpadra. Chad Smith legutóbbi nyilatkozata szerint azonban jóval tovább elhúzódhat a dolog. A dobos elmondta, hogy jelen állás szerint még legalább egy évet ráhúznak a dologra, de az is lehet, hogy kettőt, vagy többet. Szerinte nincs értelme addig próbálkozni, amíg nem akarja minden tag, és külön kiemelte, hogy neveket nem akar mondani ki miatt is akadozik a visszatérés.

Smith-nek amúgy van egy Chickenfoot nevű zenekara, amiben rajta kívül még Joe Satriani, Sammy Hagar és Michael Anthony játszik (el kell mondanunk, hogy kik ők?). A projektnek tavasszal lemeze is lesz.


rock red hot chili peppers hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása