2010.08.03. 09:59 – lánggitár

Ilyen pólót terveztek a rajongók Tankcsapdának

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Tankcsapda alapszíneit – fekete, vörös – illetve elvont, letisztult, rockos motívumokat ötvöző, „Rock and Stars” fantázianevű terv lett a nyertes a Converse pólótervező pályázatán. Így az e terv alapján Magyarországon gyártásra kerülő pólót vásárolhatják meg a Tankcsapda-rajongók a zenekar webboltjában illetve a Legends üzletekben. A póló a Sziget fesztiválon debütál majd, a Tankcsapda Nagyszínpados fellépésén viseli majd a felsőt. A nyertes pénzdíjban, illetve egy élményben, a Tankcsapdával eltöltendő nappal is gazdagabb lett.

A Tankcsapda zenekar tagjai így értékeltek: „Meg kell mondjuk, hogy bár valóban nagy öröm számunkra hogy ilyen sok ember fantáziáját megmozgatta ez a lehetőség, ez egyben nagyon meg is nehezítette a nyertes kiválasztását. Sokkal, de valóban sokkal több jó ötlet született, mint azt előre gondoltuk volna így a választás sem ment zökkenőmentesen. Egyetlen mintát kiválasztani közel kétezer ötletből, hát ez bizony nem volt könnyű! Mi hárman persze sok mindenben egyetértünk, de legalább ennyi dologban akár homlok egyenest ellenkező is lehet a véleményünk ráadásul mint tudjuk, ízlések és pofonok… Gratulálunk a győztesnek és nagyon reméljük hogy ezt az egyébként visszafogott és egyszerű grafikájú pólót sokan szeretik majd!”

A győztes pályázó, Pintér-Balogh Amanda így nyilatkozott: „Mondhatni „sokkolt” a hír és még mindig a hatása alatt vagyok! Rengeteg sok jó terv született, tényleg nem lehetett könnyű dolga a Tankcsapdának! Imádom őket és nagyon bírom a Converse-t is. Próbáltam őket egy visszafogott, letisztult stílusban „egyesíteni” egyszerűen csak a betűtípussal játszva, egyszerű formákkal. Adott volt egy feladat, egy ötletpályázat, én így oldottam meg…és én is remélem, hogy sokan fogják majd szeretni!

Schwarz Kinga, a Converse-t forgalmazó Legends üzletek marketingvezetője elmondta: „A határidőre elkészült 1831 terv közül sajnos csak egy lehetett győztes a versenykiírás jogi érvényű szövege miatt. Pedig aki végigböngészi a community.converse.hu weboldalon a beérkezett terveket, nyilván talál a saját ízlésének éppen megfelelőt, ami nem biztos, hogy egybeesik a zsűri szerepét betöltő Tankcsapdáéval. Nagyon gratulálok a nyertes terv készítőjének, elgondolkodtató, hogy műkedvelő magyar „divattervezők” akár Converse katalógusába is beillő darabot készítettek!”


rock hír tankcsapda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása