2010.10.22. 10:34 – -dj-

Progresszív bluesrock - Pain Of Salvation a Hajón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Pain Of Salvation sosem volt kiszámítható zenekar. Sajnos az utóbbi időszakban ez a tagságot is érinti, így több tehetséges zenész távozott tőlük. Ami viszont talán örvendetes egy magát progresszívnak valló társaságtól, az a zenei változatosság, és váratlanság. Talán három album, ami bizonyos mértékig összeköthető egymással az életműből, a többi ide-oda csapódás, nagyobb kikacsintás, és alkalmanként nehezen értelmezhető művészkedés.

Daniel Gildenlöw, a Pain Of Salvation beismerten vezető személyisége, dalszerzője nem szereti a szimpla dolgokat, így a sok csapongás után, a legutóbbi Road Salt Part One című albumán újra ad egy pofont a kiszámíthatóságnak. A dalok legfőbb ihletője a hetvenes évekbeli blues rock hangzás, és stílus. Természetesen ezt is vita kíséri, ahogy a korábbi lemezeket, de ennek ellenére a zenekar megtartotta rajongótáborát, különösen Magyarországon. Ennek köszönhető, hogy október 24-én (vasárnap) az A38 újra a gyomrába fogadja a svéd zenészeket. A koncert előzenekara a Beardfish lesz, a hivatalos kezdés pedig este nyolc.
 


rock program pain of salvation



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása