2010.12.26. 09:24 – lánggitár

Ingyenlemezek karácsonyra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Többször adtunk már hírt itt a Lángoló Gitárokon Damon Albarn Gorillaz projektjének új albumáról. Először arról, hogy Albarn új szerelmén, az Ipadjén készíti az anyagot a Gorillaz turnéja alatt, majd arról, hogy a végeredményt ingyen tárja majd a közönség elé, méghozzá karácsonykor. Hogy tényleg egy kütyün készült-e a lemez az elmúlt bő egy hónapban, azt igazából csak Albarn és az tudja, aki játszik rajta, viszont az biztos, hogy tényleg ingyen van. Legalábbis annak, aki tagja a Sub Division nevű rajongói klubnak, mert a normál halandó hivatalosan csak meghallgathatja a The Fallt, le nem töltheti, és még ehhez is az e-mail címét kell adnia. Viszont mivel ez ajándék akar lenni, így nem elégedetlenkedünk többet. Itt lehet elérni a lemezt.

A Gorillazon kívül a Klaxons is mostanra időzítette meglepetését, igaz ez még 2008-ban készült James Ford irányítása mellett. A Landmarks Of Lunacy EP dalai a második Klaxons-lemezhez készültek, de a kiadónak nem tetszett az anyag, így kidobták az egészet, míg végül egy teljesen újat írtak Surfing The Void címmel, ami idén jelent meg nagy sikerrel. Az EP-n nem szerepel az összes 2008-ban írt dal, csak a tagok által legjobbnak tartott öt. Az ajándékot ide klikkelve máris lehet tölteni (viszonylag nagy méretre kell számítani, mert nem mp3-akat, hanem tömörítetlen wav fájlokat kapunk).

Magyar részről volt ugye már egy premierünk 24-én a Wrong Side Of The Walltól és a Plastic Bitch-től, viszont 22-én az Insane is kiadott egy akusztikus EP-t Windfall címmel. Ezt itt lehet elérni.

És a végére berakunk egy Nine Inch Nails-koncertfelvételt, ami talán azt is akarja sugallni, hogy hamarosan valami hosszabb videót kapunk Trent Reznortól, ugyanis a Somewhat Damaged koncertklipjét kivételesen nem a rajongók készítették, hanem profi stáb.


pop rock metál hír gorillaz insane kaxons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása