2011.03.09. 10:00 – lánggitár

Könyv diszlexiásoknak - Subscribe-dalpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Négy évvel a Stuck Progress To Moon után most márciusban megjelenik a Subscribe harmadik nagylemeze, a Bookmarks. Viszonylag kevés információ szivárgott eddig ki az albumról, annyi biztos, hogy március 14-től digitálisan már elérhető lesz, de a fizikai megjelenés még titkos. A Books For The Dyslexic című dal viszont mostantól nem az, ugyanis alább meghallgatható teljes egészében, sőt, azt is eláruljuk, hogy a digitális megjelenéssel egy időben a teljes nagylemezt bemutatjuk majd itt a Lángoló Gitárokon amellett, hogy a véleményünket is elmondjuk róla. Tehát akkor itt az új Subscribe-dal:

Plusz hír, hogy amit azt már írtuk, bő két hónappal a koncert előtt elfogyott az összes jegy a Subscribe Művészetek Palotájában tartandó különleges unplugged fellépésére, ezért a Müpa felkérésére a zenekar úgy döntött, hogy június 19-én két koncertet is ad, az elsőt 17, a másodikat 20 órától.


rock metál exkluzív subscribe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása