2011.05.28. 15:30 – mista

Aztán jött a pingvin - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Huszonhat éves pályafutása negyedik lemezét adja ki hamarosan a Jane's Addiction, ezt beharangozó új daluk klipjében pedig minden fontosabb esemény egy meztelen nő testén zajlik. Az ígéretes Dominique Young Unique videójában sok minden van, de főleg rajzfilmes elemek és seggrázás, ez utóbbi pedig bőséggel akad Nicki Minaj émelyítően szirupos, nagyon rózsaszín klipjében is. Ezzel szemben a nagyszerű Erykah Badu igencsak visszafogott, egyszerű videót rendezett saját magának, a fél év alatt hatalmas ismertségre szert tevő Fluor új klipjében pedig egy pingvin a főszereplő, aki igazán keményen tolja a bulizást.

Fluor - Lájk Remix

Fluor Tamás az utóbbi egy évben megkerülhetetlen szereplője lett a magyar könnyűzenének, úgyhogy senki ne tegye fel a kérdést, hogy mit keres itt ez a videó. A Mizu klipjéről is írtunk annak idején, két résszel ezelőtt is szóba került, hétfőn pedig megjelent a fiatalember következő videója a Lájk című lemez címadó dalának egy remixéhez, amiről már nyilván mindenki tud, aki a héten legalább egyszer belépett a Facebookra. A klipben természetesen Fluor hatalmasat bulizik a haverokkal meg egy csomó csajjal, a főszereplő azonban egy rejtélyes pingvinjelmezes figura, aki minden lányra rámegy, uralja a táncparkettet, kilöki Andrót a dj-pultból, szóval annyira keményen tolja, hogy attól még a Partyállatnak is leesik az álla. Több helyen is határozottan szórakoztató ez a videó, és a történet sem rossz, a gond csupán annyi vele, hogy végig elég nyilvánvaló az, amit az utolsó fél percben még jó alaposan a szánkba is rágnak. A klipet Fluor forgatókönyve alapján Studio-X készítette.

Jane's Addiction - End to the Lies

Hosszú szünetekkel szabdalt 26 éves pályafutásának negyedik albumát adja ki augusztusban a Jane's Addiction, az lesz a címe, hogy The Great Escape Artist, április elején pedig már megjelent róla egy ingyenesen letölthető dal, az End to the Lies, aminek mostanra el is készült a videója, a premier tegnap volt az Artistdirect.com-on. A klipet a ShadowMachine Films készítette, története nincs, helyette viszont vannak látványosnak szánt képek, középpontban egy meztelen nővel, akinek a testén mindenféle ábrák, a dalszöveg, de még a zenekar is felbukkan. Ötletes és szép kivitelezésű videó, egyszer mindenképpen érdemes megnézni, és talán másodjára sem lesz unalmas.

Dominique Young Unique - Follow the Leader

Erről a csajról már egy korábbi klipmegosztásban megmondtuk, hogy oda kell rá figyelni, és ezt most is csak ismételni tudjuk. A 19 éves floridai rapperlány márciusban megjelent, ingyenesen letölthető Glamorous Touch című anyagáról a War Talk után most a Follow the Leader is klipet kapott, ezt is Johannes Schaff rendezte, és ennek a videója sem túl bonyolult, bár azért az előzőnél több minden van benne. Akadnak itt például dögös ruhák, nevetséges fukszok, seggrázás, megafon, pénzeső, rajzfilmes elemek, de még szemgolyófejű táncoló emberek is, néha pedig úgy villog a videó, hogy epilepsziások csak óvatosan nézegessék. Egyébként szerintünk ez az egész szórakoztató és többször is jó kedvvel megnézhető, de hát ezt a csajt egyszerűen lehetetlen nem szeretni.

Nicki Minaj - Super Bass

Nicki Minaj neve feltehetően még keveseknek ismerős nálunk, viszont ha úgy halad, ahogyan eddig, minden bizonnyal hamarosan nem így lesz. Tavaly jelent meg első albuma, eddig nagyjából másfél millió lemezt adott el (nagy részét az USÁ-ban), és olyan nevek felvételein működött közre eddig, mint Kanye West, Rihanna, Eminem, Mariah Carey, Christina Aguilera, Britney Spears, Lil Wayne, Usher, Ludacris, David Guetta és Flo Rida, Sean Kingston, és akkor még nem is soroltunk fel mindenkit. Legújabb klipjéről sok minden elmondható, legfőképpen talán az, hogy baromi színes, ezen belül pedig elsősorban rikító rózsaszín. Különösebb történetet itt sem kell keresni, viszont a látvány ural mindent: rózsaszín hajú, nagymellű lányok és nagyon kigyúrt, fekete fiúk tekeregnek egymás körül ebben a szirupos, mézes-mázos környezetben, ahol egyebek mellett egy jégmotor, egy rózsaszín sportkocsi és egy csomó pénz is felvillan hosszabb-rövidebb időre, az egész pedig mindezek mellett, vagy éppen ennek ellenére igyekszik egyben nagyon fülledt is lenni. Hogy ez mennyire sikerült, azt mindenki döntse el maga, nem zárjuk ki, hogy van, akinél ez működik, mi viszont eléggé émelyegtünk már a végére. A klipet egyébként Sanaa Hamri rendezte, de állítólag kifejezetten Nicki Minaj szerette volna ilyenre.

Erykah Badu - Out My Mind, Just In Time

Két feltörekvő - oké, egy feltörekvő és egy már nagyjából feltört - fekete lány után itt egy igazi soul királynő. Erykah Badu legutóbbi lemezének (New Amerykah Part Two: Return of the Ankh) záró felvétele több mint tíz perc, ehhez most több részletben készül videó, ráadásul az első részt ő maga rendezte. Az alig több mint két és fél perces klipben az énekesnőt látjuk táncolni a nagy feketeségben, fehér ruhában, átszellemülten. Ezzel el is mondtunk mindent róla, viszont ez cseppet sem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes legalább egyszer megnézni.


klip fluor erykah badu klipmegosztás janes addiction dominique young unique nicki minaj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása