2011.09.24. 14:00 – Lángoló Gitárok

A kiadója is a Nirvanát ünnepli + Játék értékes nyereményekért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


A Nirvana Nevermind lemeze pár hónappal a szeptember 24-ei megjelenés után olyan gyorsan kelt el milliós példányszámban, hogy azt még a zenekar is alig tudta felfogni (Dave Grohl nyilatkozata). Rövid lappangás után minden albumon dolgozóra romlott a siker, ami kb. ugyanilyen gyorsan múlt is el, mikor Kurt Cobain pár évvel később főbe lőtte magát. Maradt tehát a zenekar hagyatéka, amiben a legfontosabb szerepet természetesen a Nevermind játssza. A lemezt Cobain nem szerette, de volt helyette több tízmillió rajongó, aki megtette helyette. Na meg imádta a kiadó is, ami most többfajta verzióban dobja piacra ismét az albumot. Nézzük részletesen mihez is juthatunk hozzá szeptember 27-től, plusz legalul egy játékot is meghirdetünk a témából már kikövetkeztethető nyereményekért.

Alapcsomag: a Nevermind lemez, remaszterelve.

Deluxe kiadás: az alapcsomag, plusz egy másik lemez, amin olyan b-oldalas dalok vannak, mint az Even In His Youth, az Aneurysm, a Curmudgeon, illetve a kislemezekhez csapott pár koncertfelvétel, köztük egy Wipers-feldolgozással.

Super deluxe kiadás: a deluxe csomag, plusz 4 további CD, rajtuk egy 1990-es stúdió session, amin még Chad Channing dobol, egy 1991-es tavaszi próba felvétele, már Dave Grohllal, pár BBC sessionsös felvétel szintén 1991-ből, 11-dal alternatív, előzetes keveréssel, illetve a Live At The Paramount Theatre koncert, ami DVD-n is a csomaghoz tartozik. Mindez persze különleges, díszcsomagolásban, sok-sok képpel a zenekarról.

Van még egy négylemezes vinil kiadás, amin a DVD hanganyagán kívül minden felvétel megtalálható, illetve a koncert DVD megjelenik külön is Live At The Paramount Theatre címmel.

JÁTÉK!!!

A Universal kiadó jóvoltából van nekünk három deluxe csomagunk, illetve három DVD-nk a fentiek közül, úgyhogy ezt most el szeretnénk játszani! A játékban való részvételhez lájkolni kell a Lángoló Gitárok facebook oldalát, illetve ezt a posztot is, valamint meg kell mondani, mikor is halt meg pontosan Kurt Cobain. A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu címre kell beküldeni, a levél tárgyához pedig mindenképpen azt kell írni, ebben a formában, hogy Nirvana20-Lángoló-játék. A megfejtéseket szeptember 30-ig várjuk. 


játék nirvana nevermind nevermind20



süti beállítások módosítása