2011.09.25. 12:00 – Kovács M. Norbert

Mindenki Jennifer Lopezt akarja - klipmegosztás (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Kerekes Band elkészítette nyári slágere videoklipjét azoknak, akik szeretik a pálinkát, a nőket, és a meztelen férfi felsőtesteket. A Mastodon új videójában csúnyán pórul jár egy telhetetlen drogos, a Kvelertak kegyetlen vérfürdőt rendez erős idegzetűeknek, Björk klipjén pedig sokan dolgoztak, mégsem lett izgalmas. Viszont itt van Jennifer Lopez, akiért mindenki megőrül, ez pedig karrierje eddigi legjobb klipjét eredményezte.

Kerekes Band feat. Mégötlövés - Mr. Hungary

Ezt a számot állítólag egyesek az Idei Nyár Slágerének tartották, ami nagyjából onnan ered, hogy a még június környékén elég sokat játszotta a Petőfi Rádió. Ehhez képest elég későn, csak most készült hozzá videoklip, amit az egyre kevésbé nyárias időben főleg azok fognak szeretni, akik egy kicsit még mindig a negyven fokban akarják érezni magukat. Meg persze akik „csak szimplán szeretnek pálinkázni, nőket nézni, és arról ábrándozni, hogy egy napon körülöttük forog az univerzum” – ahogyan azt a kliphez mellékelt sajtószöveg is írja. És tényleg: Derzsy András klipjében van vízpart, hőség, pálinka, jócsajok, a zenekar, meg egy csávó, aki a végére kegyetlenül bebaszik. Hangulatos videó, bár azt nem hiszem, hogy mondjuk jövő ilyenkor sokan fognak emlékezni rá.

Jennifer Lopez – Papi

Igen, Jennifer Lopez új számának tényleg az a címe, hogy Papi, haha – gyorsan lendüljünk is ezen túl. Az énekesnő Love? című legutóbbi albumának harmadik kislemezes dalához Paul Hunter készített klipet, aki úgy tíz éve már a Love Don't Cost a Thing és If You Had My Love videóit is rendezte. Most Los Angeles-ben forgatott egy J-Lo előző két klipjénél jóval szórakoztatóbb videót, amiből azt tudjuk meg, hogy az énekesnő annyira rohadtul szexi, hogy nincs az a férfi a Földön, aki bírna magával, ha megpillantja. Ennek köszönhetően hamarosan a fél város a nyomában van, a pasik egymáson átgázolva loholnak utána, ugranak le falakról, másznak fel a kocsijára és gyakorlatilag bármit megtesznek, csakhogy elkaphassák. Igazán mozgalmas és eseménydús klip, ami az öt és fél perc ellenére végig leköti a nézőt, ráadásul még a szinte mindig unalmas és elcsépelt együtt táncolós jelenetet is sikerült egész viccesen kivitelezni. Csak a vége sikerült egy kicsit bénára. Ennek ellenére egészen biztos, hogy ez Jennifer Lopez pályafutásának eddigi legjobb videoklipje.

Mastodon - Curl Of The Burl

Pár napja írtuk meg, hogy egy héttel a megjelenés előtt viszonylag rendhagyó módon mutatta meg a világnak új lemezét a Mastodon: feltették az egészet a YouTube-ra egy több mit 50 perces videó formájában. Ott a The Hunter című album minden számához látható valamilyen egyedi vizuális körítés, most viszont megjelent az első hivatalos klip is az új lemez Curl Of The Burl című dalára, amit a zenekar dobosának, Brann Dailornak az elképzelései alapján Robert Schober rendezett. A klipben egy lepukkant, furcsa fickó nem mindennapi drogos kalandjait követhetjük nyomon egy különös erdőben, ahol egy idő után úgy tűnik, bármi megtörténhet. Meg is történik, a telhetetlen főhőst pedig természetesen eléri a végzete, és még az sem vigasztalhatja különösebben, hogy mindehhez dögös csajok asszisztálnak. Kifejezetten szórakoztató és emlékezetes videó.

Kvelertak – Blodtørst

Elkészült a norvég zenekar legújabb klipje Torjus Førre Erfjord rendezésében, Blodtørst című számukra, ami a tavalyi debütáló albumukon hallható, és amiről azt mindenképpen érdemes tudni, hogy szerkesztőségünk több tagja szerint is az év lemeze volt 2010-ben. Az új klipes dal címe magyarul vérszomjat jelent, a hozzá készült videót is ennek jegyében forgatták, úgyhogy kaszabolás van benne, viking motívumok, meg vér, sőt, vértenger és véreső. Gyengébb idegzetű olvasóinknak nem ajánljuk, még úgy sem, hogy nem élőszereplős, hanem animációs klipről van szó. Egyébként egészen üdítő négy perc a megszokott metálklipekhez képest.

Björk - Moon

Björk új lemezének megjelenése csúszik egy keveset, de azért a napokban egy friss klipje megjelent a Moon című dalra, igaz, ezúttal nem Michel Gondry rendezésében. Cserébe viszont egy komoly kreatív csapat dolgozott a videón: a tíz évvel ezelőtti Hidden Place klipjét is jegyző dupla duó, a tervező Michael Amzalag és Mathias Augustyniak, valamint a fotós Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin mellett ezúttal az animációkért felelő James Merry és maga Björk is kivette a részét a rendezői munkálatokból. Még egy letölthető app is kapcsolódik a kliphez, amit itt lehet röviden megnézni. Aki viszont mindezek alapján azt gondolja, hogy itt valami baromi érdekes dolog fog következni a play-gomb megnyomása után, az téved. A klip extravagáns, stílusos, és persze tipikusan björkös, viszont ezúttal egyben kínzóan unalmas is. Mérget mernék venni rá, hogy ezt fogják az eheti ötből a legkevesebben végignézni. Kár érte.


björk klip jennifer lopez kerekes band mastodon klipmegosztás mégötlövés kvelertak



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása