2011.11.09. 17:01 – lánggitár

Kezdődik a második Fridge fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ha valaki már novemberben úgy érzi, nem teljes az élete egy többnapos fesztivál nélkül, annak ideális választás a 2011-es Fridge. A négy napos buli alapvetően két dolog köré épül: az extrémsport és a zene nagyjából azonos arányban van kihangsúlyozva. Mivel ez itt egy zenemagazin, ezért a snowboardosok és egyéb jégen csúszó emberek áttekintésétől eltekintenénk, szóval marad a zene, ami jellemzően a középiskolások és egyetemisták körében népszerű, jól bejáratott nevekre épül. Ezúttal DJ settel érkezik ide a Pendulum, de hasonlóan sikeres fellépésre számíthat a szintén pumpálós törtütemekre esküdő Chase and Status is.

Aki még ennél is arcbamászóbbat szeretne, az kap egy Steve Aokit is, akinél egyszerűbben tényleg nem lehet csinálni a hangoskodó electro-house-t. A Szigetes telt ház után ismét Budapesten játszik az izraeli goa leghíresebb képviselője státuszból egyszerűen csak az izraeli könnyűzene leghíresebb képviselőjévé lett Infected Mushroom, és nem először jár itt a breakbeatet már nagyon régen, de hatásosan művelő Freestylers sem. Nagyjából ugyanannak a közönségnek szól az első sorban szájjal zenét készítő Beardyman, és ugyanennek a vonalnak a talán kicsit híresebb képviselője, Dub FX. Természetesen többnapos magyar rendezvény elképzelhetetlen Parov Stelar nélkül, és az instant szórakozást nyújtó Scooter (interjúnk a német zenekarral itt olvasható) is elgondolkozhat lassan az állampolgárság kérvényezésén.

A magyar felhozatal tekintetében is biztosra mentek a szervezők: Palotai és Ludmilla, a Soerii & Poolek, a Hősök, Ganxsta Zolee és a Kartel, az Irie Maffia vagy Fluor Tomi épp elég indok ahhoz, hogy ne csak a főattrakciókra akarjunk menni, tényleg a Fridge-en töltsük a napunk nagy részét. Az egyéb szabadidős programokkal sincsenek gondok: lesz curling, falmászás, sí- és korcsolyaoktatás, de még hokimeccs is. Természetesen a hasonló bulikon elengedhetetlen pálinkából és forralt borból sem lesz hiány a Városligeti Műjégpályán november 10 és 13 között.


ajánló fesztivál fridge



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása