2011.11.25. 15:30 – Hirdetés

Andro és Sterbinszky nyertek a Ballantine's Music Awardson

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A DJ Szövetség, vagyis a Magyar Lemezlovas Egyesület évek óta megrendezi saját DJ-szavazását, ahol a szakmai szervezet tagsága választja meg az adott év legjobb lemezlovasait. Az esemény idei évben a Ballantine's jóvoltából közönségszavazással bővült, és egy nagyszabású díjátadó ünnepséggel, valamint egy zártkörű, exkluzív partyval zárult tegnap este a Szikra Cool Tour House-ban. A legfontosabb kategóriákban Sterbinszky, Andro, valamint Csiszár Jenő kaptak díjat. Emellett a rendezvényen bejelentették a Ballistar zenei versenyt is, aminek keretében egy ismert spanyol lemezlovassal lehet közös zenét készíteni. Bővebb információk és videók a hajtás után.

A Ballantine’s Music Awards közönségszavazás nyertese DJ Sterbinszky lett, a közönség őt tartotta az Év DJ-jének, a szakmai szavazást pedig Andro nyerte meg. Az év külföldi DJ-je Paul Kalkbrenner lett, aki videóüzenetben köszönte meg az elismerést. Az év felfedezettjének Julia Carpentert, az év producerének pedig Lauer & Canard duót választották. A DJ szövetség életműdíjjal jutalmazta Csiszár Jenőt, aki közéleti pályafutását DJ-ként kezdte és sokat tett a szakma fejlődéséért. Jeszenszky Zsolt, a DJ Szövetség elnöke hosszan méltatta az egykori lemezlovas érdemeit, aki B. Tóth László, Dévényi Tibor és Palotai Zsolt után kapta meg idén az elismerést.

A díjátadó után a Compact Disco élő fellépés keretében mutatta be az erre az alkalomra írt szerzeményét, a The Plan című számot a többi slágere társaságában, majd a Ballantine's DJ-k, Smiths, Junior, Metzker Viki és Bárány szórakoztatták a közönséget.

A rendezvényen több mint 200 DJ volt jelen, és itt jelentették be azt is, hogy a Ballantine's egy különleges zenei projektet indít, a Ballistart, aminek keretében az ismert spanyol DJ, Carlos Jean, valamint eddig ismeretlen magyar előadók, zenészek készítenek egy közös számot.  A produkcióba bárki nevezhet, aki letölti a Carlos Jean által szerzett zenei alapot, majd arra vokál- vagy hangszersávot rögzít, és a produkcióját mp3-ban, legkésőbb december 31-ig feltölti a Balliface-re, a Ballantine's Facebook-oldalára, vagy elküldi a balliface@gmail.com címre. A produkcióban részt vesz mentorként az ismert rádiós, Kovács Áron is, aki a beérkezett pályázatok közül a legjobbakat közönségszavazásra bocsátja. Egy nevező több pályázattal is részt vehet a versenyben, a szervezők hangszeres, vokális vagy teljes pályázatot is fogadnak. A legjobb 10 pályázat közül végül Carlos Jean fogja kiválasztani azt a párat, akivel végül felveszik a végleges számot, amiből a szervezők reményei szerint hamarosan akár nemzetközi sláger is válhat.

(X)

A Ballantine's Music Awardson az IndexVideó stábja is jelent volt, ők ilyennek látták a rendezvényt:


hír díj csiszár jenő elektronikus andro sterbinszky dj szövetség jeszenszky zsolt compact disco carlos jean



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása