2011.12.05. 12:05 – Lángoló Gitárok

Gigerli – Letölthető új EP a HS7-től

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hs7_gigerli_1.jpg
Gigerli
címmel három vadonatúj számot tartalmazó, ingyenesen letölthető, virtuális EP-vel kedveskedik rajongóinak, leendő rajongóinak és minden zenehallgatónak a Heaven Street Seven. A kislemez december 6-án 12 óra 6 perctől (12.06 / 12:06) tölthető le a – számok megjelenésével egyidőben megújuló - www.hs7.hu oldalról.

Kis leírás az EP tartalmáról: „Az EP címadó dala, a Gigerli táncos, perfekt dzsentridiszkó, melyet a többek közt a PASO-ból ismert Subicz Gábor, azaz Mr. Tony Ass vezénylete alatt hangszerelt uras fúvósszekció tesz makulátlanul fessé és feszessé. A második, A réten című dal egy teljesen más világ, lassabb, feszültebb és kevésbé jóindulatú. E két dal eltérő atmoszférája és zeneisége körülbelül tükrözi is a 2012-ben esedékes új HS7-nagylemez kettősségét, amely gyakorlatilag két önálló, egyenként 5-6 számos blokkból áll majd, és két kisebb csomagként, zenedobozként, két EP-ként, de egy komplett albumként is értelmezhető lesz. A harmadik szám - a Soha többet ne mondd nekem, hogy három - egy olyan dalkülönlegesség, amelyet eredetileg Péterfy Bori 2B című lemezére írt Szűcs Krisztián (HS7-énekes-gitáros), ám az eredeti dalból Tövisházi Ambrusék keze alatt a szerzői elképzeléstől nagyon eltérő verzió készült, így a dalszerző-énekes és zenekara úgy gondolta, hogy az eredeti változatot is meg kell ismernie a közönségnek." Most mindenki eldöntheti igazak-e a fentebb leírtak.

A HS7 egyébként december elején klubturnéra indul, amelyen többek közt új dalait is bemutatja. Így december 9-én a debreceni Lovardában, 10-én a soproni Hangárban, 17-én a veszprémi Expresszóban, 27-én a paksi Bongó Caféban, 28-án Pécsett, a Pécsi Est Caféban és 29-én Budapesten, a Barba Negra Music Clubban lesz hallható és látható a zenekar.

HS7_500.jpg


pop rock hír exkluzív heaven street seven hs7



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása