2011.12.16. 09:00 – Hirdetés

David Guetta holnap Budapesten mutatja be új lemezét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Akinek nem volt elég David Guetta fellépése az idei Balaton Soundon, most repetázhat, vagy ha lemaradt róla, pótolhat, hiszen a dance szupersztár holnap ismét hazánkba érkezik a Burn és a Deadcode jóvoltából. A francia producer/lemezlovas a Hungexpón mutatja be legújabb szerzői albumának, a Nothing But The Beat című lemeznek az anyagát, amin olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Rihanna, Timbaland, Usher, Snoop Dogg vagy Jennifer Hudson. A fellépést övező hatalmas érdeklődés miatt csak a mai napon 12 és 18 óra között további 2000 belépőjegy értékesítésére kerül sor. A lapozás után részletes információk olvashatók a holnap esti rendezvényről, valamint videók is láthatók. Ide kattintva pedig ma délután 5 óráig lehet velünk játszani 2 darab belépőért a lemezbemutatóra.

Guetta augusztusban adta ki ötödik nagylemezét, amin újfent egy rakás világsztárral dolgozott együtt: a már említetteken kívül többek között Jessie J, Akon, Chris Brown, Ludacris, Flo Rida és Taio Cruz is szerepel az albumon, amit a francia lemezlovas és producer ezekben a hónapokban egy világkörüli turné során mutat be. Az album dalaiba az alábbi videón lehet belehallgatni.

A lemezbemutató fellépéssorozat december 17-én hazánkba érkezik, Guetta a Hungexpo színpadán csap oda a már bizonyosan hatalmas létszámú közönségnek. A bulin az új számok mellett persze a sztár korábbi nagy slágerei is hallhatóak lesznek, kifejezetten a turnéra szabott világszínvonalú hang- és látványtechnika kíséretében.

David Guetta egyébként idén is termékeny és elismerésekben gazdag évet zár: új albuma számos országban lett aranylemez és vezette a toplistákat, karrierje során először nyerte meg a dance körökben fontos DJ Magazine "Top 100 DJs" közönségszavazását, Grammy-díjjal jutalmazták Madonna Revolver című számára készített remixét, és még az MTV Music Awardson is kapott két jelölést. Mindezek mellett pedig elkészült a róla szóló, több mint 1 órás dokumentumfilm, amit hivatalosan a Burn Facebook-oldalán mutattak be, tegnap este pedig a hazai Viva is műsorára tűzte, korábban pedig a Corvin moziban is tartottak premier előtt vetítést, amire a Lángoló Gitárok olvasói is nyerhettek jegyet. A témában korábban több posztunk is megjelent.

A francia világsztár holnap esti műsorát hazánk kiemelkedő DJ-i foglalják keretbe: felvezetésként a külföldön is jegyzett Muzzaik csapata igyekszik felforrósítani a hangulatot, míg az est méltó befejezését napjaink egyik legnépszerűbb magyar lemezlovasa, Andro garantálja. David Guetta előreláthatólag este 11-kor lép színpadra.

A lemezbemutatóra számos különböző konstrukcióban lehetett az elmúlt hónapokban jegyet váltani, a mai napon pedig a szervezők 2000 fő számára további állóhelyeket nyitnak meg a Hungexpo "G" csarnokában. Erre a kiemelt állóhelyek mögötti területre kizárólag a mai napon, 12 és 18 óra között, akciós áron, 2990 forintért lehet jegyet váltani a rendezvény hivatalos elővételi helyein és a www.deadcode.hu/ticket weboldalon.

További információkról a davidguetta.hu és a deadcode.hu oldalakon érdemes tájékozódni.


ajánló pop hír program house elektronikus david guetta electro andro burn muzzaik deadcode



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása