2012.01.11. 12:00 – Lángoló Gitárok

Nyerj egy klipet! – Pályázati felhívás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Lángoló Gitárok és a Cimemate várja olyan zenekarok, önálló előadóművészek, valamint dj-k jelentkezését, akik nem rendelkeznek kellő anyagi háttérrel egy saját videoklip elkészítéséhez, ugyanakkor szeretnének bemutatkozni a nagyvilág előtt. A Cinemate csapata vállalja, hogy a jelentkezők közül a 3 legsikeresebb pályázó számára videoklipet készít térítésmentesen. A technikai háttér biztosítását, a forgatás logisztikai lebonyolítását, valamint az utómunkálatok költségeit a Cinemate teljes mértékben magára vállalja. A felhívás során beérkezett pályázati anyagokat a Lángoló Gitárok magazin szerkesztősége fogja elbírálni. A nyertes pályázók klipforgatására a beérkezett pályázatok sorrendjében kerül sor. Az elkészült klipek a Langologitarok.hu, a Cinemate.hu oldalakon, valamint ezek Facebook-oldalain kerülnek publikálásra. További részletek és a jelentkezés feltételei a lapozás után.

A jelentkezés feltételei:

  • rövid szöveges bemutatkozás, amely az általános információkon kívül tartalmazza az előadó céljait, eddigi munkásságát
  • a zeneszám mp3-as formátumban való csatolása
  • a megvalósítani kívánt klip rövid leírása (akár ötlet szinten)
  • kapcsolattartó személy elérhetőségei

Bővebb információk a Cinemate.hu oldalon, jelentkezni az itt található űrlap kitöltésével lehet. Határidő: 2012. február 11.

A pályázattal és egyebekkel kapcsolatos esetleges kérdéseket az info@cinemate.hu címen, vagy ezen az oldalon lehet feltenni.


hír pályázat klip



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása