2012.01.25. 15:00 – Lángoló Gitárok

Nem feszitválozik idén nyáron az Arctic Monkeys

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem lesz ott idén nyáron a nagy Európai fesztiválokon az Arctic Monkeys. Alex Turner, az együttes frontembere a napokban a BBC Radio 1 egyik műsorában elmondta, nem gondolja, hogy idén nyáron a kaliforniai Coachella fesztiválon kívül bármilyen más, hasonló rendezvényen fellépnének. Hogy mindennek mi állhat a hátterében, az nem derült ki, az viszont igen, hogy az együttes hamarosan, néhány héten belül friss single-t jelentet meg, ellenben új kislemez kiadását mostanában nem tervezik.

"Nem, nem hiszen" – mindösszesen ennyit mondott Alex Turner a rádióműsorban arra a kérdésre, játszanak-e még valahol a nyáron a Coachella fesztiválon kívül. Mindennek okairól nincsenek hírek, arról pedig, hogy a következő single mellett esetleg egy hosszabb kislemezre lehet e számítani tőlük, a következőket válaszolta: "Kislemez nem hiszem, hogy lesz mostanában. Hamarosan turnéra indulunk a Black Keysszel, de még előtte kiadunk egy új számot."

Az Arctic Monkeys a napokban jelentette meg legújabb videoklipjét, legutóbbi kislemezük B-oldalas számához, erről bővebben itt írtunk.


arctic monkeys rock hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása