2012.01.30. 16:00 – Lángoló Gitárok

Bad Girls – Itt a legújabb M.I.A.-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Madonna új dalában való közreműködése mellett M.I.A.-nek ezen a héten egy saját új száma is megjelenik idén nyárra tervezett negyedik nagylemezéről, egész pontosan holnap, a címe pedig az, hogy Bad Girls. Aki alaposabban ismeri az énekesnő munkásságát, annak már ismerős lehet a cím, hiszen a szám egy előző változata hallható volt M.I.A. 2010 szilveszter napján megjelent Vicki Leekx című mixtape-jén. A dalt a kiadó már ma feltette a SoundCloudra, úgyhogy itt most rögtön meg is hallgatható, február harmadikán pedig (egyszerre az új Madonna-számmal és annak klipjével, amiben mindkettőben szerepel az ázsiai származású énekesnő) érkezik a Bad Girls videója is Romain Gavras rendezésében, úgyhogy, meg kell hagyni, elég eseménydús, és nagyot szóló hete van a művésznőnek.

A Bad Girls az első single M.I.A. jelenleg is készülő, egyelőre cím nélküli negyedik nagylemezéről, amin az eddigi pletykák szerint olyan közreműködők szerepelnek majd, mint Chris Brown, Cataracs, vagy Swizz Beatz, bár utóbbi lehet már rács mögött lesz a megjelenéskor.

Az új nagylemez a 2010-ben kiadott Maya című albumot követi a sorban, ez lesz az énekesnő első lemeze új kiadójánál, a Mercury Recordsnál, korábban az XL Recordings adta ki a dolgait.

Ha minden igaz, M.I.A. ott lesz vasárnap Madonna és Nicki Minaj mellett a Super Bowl szünetében is, amikor először adják elő élőben Give Me All Your Luvin' című közös dalukat.


pop hiphop hír dance elektronikus mia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása