2012.02.14. 11:00 – Lángoló Gitárok

Oszama bin Laden feleségül akarta venni Whitney Houstont

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Világsztárok halála után a bulvársajtó rendszeresen igyekszik minél meglepőbb információkat felfedni a halott sztár életéből, nincs ez másként Whitney Houston esetében sem, ennek ellenére a vele kapcsolatos legfrissebb híren azért rendesen megdöbbentünk. Egy Oszama bin Ladenhez egykor, még a kilencvenes években közel álló költő és aktivista állítása szerint a terroristavezér óriási rajongója volt az énekesnőnek. Nem a zenéjének, mert azt a gonosz művének tartotta (mármint a nyugati zenét úgy általában), hanem magának Whitney Houstonnak, a nőnek, akivel kapcsolatban folyamatosan arról beszélt, hogy hajlandó lenne akár egy egész vagyont arra költeni, hogy Amerikába utazzon és találkozzon vele. Sőt, bin Laden egy időben feleségül akarta venni a szombaton elhunyt énekesnőt.

Kola Boof költő és aktvista állítása szerint még 1996-ban élt együtt egy ideig Oszama bin Ladennel Marokkóban, ahol is a terrorista számtalan alkalommal áradozott neki Whitney Houston szépségéről.

Mindezt a költőnő még évekkel ezelőtt írta meg Diary of a Lost Girl című önéletrajzában, és a hír annak megjelenésekor be is járta a világot, ám akkoriban a lapok főleg azt emelték ki, hogy bin Laden meg akarta öletni az énekesnő férjét, a szintén énekes Bobby Brownt.

Oszama bin Laden ugyanis Boof állítása szerint azt tervezte, Amerikába utazik, hogy találkozhasson Houstonnal, sőt, feleségeként szerette volna látni az énekesnőt. Houston ekkor már évek óta férjnél volt, ez azonban nem nagyon zavarta bin Ladent, a problémát a férfi meggyilkolásával kívánta orvosolni.

Kola Boof állítása szerint nem telt el úgy nap, hogy bin Laden ne beszélt volna az énekesnőről, akin a terroristavezér szerint agymosást hajtott végre a gonosz amerikai kultúra, valamint férje, Bobby Brown, pedig valójában igaz iszlám hívő, akinek szépségét és elragadó mosolyát is folyton szóvá tette.

Bin Laden tervei szerint egy Khartoum külvárosában található kastélyt akart adni Whitney Houstonnak, valamint a bőrszínével kapcsolatos elveit is hajlandó lett volna felrúgni, csak hogy megszerezhesse magának az énekesnőt.

Oszama bin Ladent tíz év bujkálás után tavaly május elején ölték meg amerikai kommandósok a pakisztáni Abbottabadban.

(A fenti remek képet a thehollywoodgossip.com oldalról loptuk.)


pop bulvár whitney houston hír rnb oszama bin laden



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása