2012.03.05. 12:45 – Lángoló Gitárok

Visszatér a Girls Aloud

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Új kislemezekre és turnéra is készül a kétezres években a főleg Angliában és Európában sikeres lánycsapat, a Girls Aloud. A működését 2009 óta szüneteltető együttes hamarosan ünnepli megalakulásának, majd az első nagylemez megjelenésének 10. évfordulóját, ez adja az apropót a lányoknak arra, hogy újra együtt dolgozzanak. Mint a csapat egyik tagja, Nadine Coyle a celebblogger Dean Pipernek nemrég elmondta, arénaturnét terveznek 2013 elejétől, amihez új számokat is felvesznek, de nagylemezt egyelőre nem terveznek megjelentetni. Egy idei újjáalakulás már tavaly is szóba került és korábban arról is szóltak pletykák, hogy az együttes egy különleges koncerttel a nyári londoni olimpia megnyitójára tervezi időzíteni a visszatérést, most azonban már biztos, hogy ők sem lépnek fel az eseményen.

Coyle mindezek mellett kolléganőjéről, Sarah Hardingról elmondta, az elmúlt években volt idő, amikor nagyon aggódott érte, csapattársa depresszióval és alkoholgondokkal küzdött, tavaly viszont bejelentkezett egy rehabilitációra, aminek köszönhetően már sokkal jobban érzi magát. Megnyugodtunk.


pop hír girls aloud olimpia 2012



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása