2012.03.08. 13:00 – Lángoló Gitárok

Feist és a Flaming Lips is a Mastodonnal ünnepel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem csak Sufjan Stevens és Rosie Thomas adnak ki közös kislemezt idén április 21-én. Még tavaly novemberben írtunk róla, hogy felmerült, az idei Record Store Day alkalmából közös kiadványt jelentet meg a Mastodon és Feist, amin mindketten feldolgoznának egy-egy számot a másiktól. Akkor még csak tervekről volt szó, mostanra viszont már biztos, hogy az április 21-én megjelenik a lemez. A Mastodon Feisttől az A Commotion című dalt, míg az ötletgazdának számító énekesnő az együttes Black Tongue című számát értelmezi újra a 7 inches vinylre. A georgiai metálzenekar viszont nem érte be ennyivel, a Flaming Lips társaságában is megjelenik egy limitált kislemezük ugyanezen a napon, aminek egyik oldalán Wayne Coyne zenekarától az A Spoonful Weighs A Ton című daluk eredetije, a másikon pedig ugyanennek a Mastodon-féle változata lesz hallható. A lapozás után mindhárom eredeti számot beraktuk, sőt, terjed egy videó, amin állítólag a Mastodon-féle A Spoonful Weighs A Ton néhány másodperce hallható, ezt sem hagytuk ki.

Előtte azonban még megjegyezzük, hogy a Flaming Lips a Mastodonnal közös kislemez mellett, mint azt már megírtuk, egy egész sor közreműködővel egy dupla albumot is kiad a Record Store Day kapcsán április 21-ére.

Az eredeti dalok:

Ez pedig itt lent a videó, amin a A Spoonful Weighs A Ton egy részlete hallható, állítólag a Mastodon előadásában. Mindenki eldöntheti, hogy elhiszi-e.


pop rock metál hír flaming lips feist mastodon record store day



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása