2012.04.03. 15:15 – Lángoló Gitárok

Rezidenseket keresnek Ibizára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem, nem orvoshiány van a legendás partiszigeten, és még csak arról sincs szó, hogy lemezlovasokból lenne kevés, arról viszont igen, hogy Burn Studios idén is DJ versenyt hirdetett, aminek végén három kiválasztott DJ ibizai rezidenskét alapozhatja meg karrierjét. A háromszakaszos verseny hazai fordulójára április 7-ig lehet nevezni a Mixcloudra feltöltött mixekkel. A legvégső nyerteseknek megváltozhat az élete.

Rezidensnek lenni Ibizán baromi menő DJ-státusz jelent, hiszen a világ élvonalába tartozó lemezlovasok jelentős része karrierjének egy bizonyos szakaszában rezidensként dolgozott egy ibizai klubban, vagy akár még most is ezt teszi.

A Burn Studios Rezidency Program a kategóriájában elsőként biztosít igen komoly, akár életre szóló lehetőséget az új tehetségek számára, hogy nagy nevektől tanulva, DJ karrierjüket rezidensként egy legendás ibizai klubban alapozzák meg.

A hazai fordulóban a beérkezett pályázatok közül egy szakmai zsűri választja ki azt a 10 versenyzőt, akik a május elején megrendezésre kerülő élő Mix Off nevű eseményen mérhetik össze tudásukat. A hazai nyertes részt vehet az International Music Summit nemzetközi szakmai konferencián Ibizán és a többi résztvevő ország nyertesével együtt továbbjut a nemzetközi Bootcampre, ahol többek között Sasha, Luciano, Jamie Jones vagy a 2 Many DJs mentorálják majd a versenyzőket.

A szakmai tábor végén kerül sor a három nyertes kiválsztására, akik további két hónapot tölthetnek a partiszigeten három top klub rezidenseként. A zsűri, mely elsősorban a technikai tudást, zenei egyéniséget, stílusválasztást értékeli, producerekből, klubtulajdonosokból, promoterekből valamint DJ-kből áll majd.

A nyertesek életét és a tevékenységüket övező eseményeket a verseny keretében a VICE csapata fogja dokumentálni, amellett, hogy egy FlipCam HD segítségével maguk a résztvevők is készíthetnek videonaplót.

A verseny szervezőinek ígérete szerint a nyerteseknek a három klub mellett lehetőségük lesz a sziget legkiemelkedőbb partijain is részt venni és megismerni az egész ibizai party szcénát.

Minderről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni, és ugyanitt lehet nevezni is. A tavalyi évben egyébként az egyik nyertes a népszerű magyar DJ, Andro volt.

A versenyhez készített beharangozó kisfilm itt látható:


verseny hír pályázat dance elektronikus ibiza andro burn burn studios



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása