2012.06.20. 12:00 – Lángoló Gitárok

Esemény után - A Tejjel indul a pécsi Szoba Sessions

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szoba sessions part one.jpgSzoba Sessions néven egy új videóprojekt indult útjára a mai napon. A gondolat a pécsi művészközösség egyik népszerű műhelyében, a belvárosi Szoba galériában fogant Thomas Kleiberg ötletéből, ezért kézenfekvő volt számukra, hogy a hely üzemeltetőivel, Sándor Ildikóval és Hegyi Majával szövetkezve életre hívják a sorozatot, amiben később bármilyen műfaj képviselői megjelenhetnek, akiknek még csak nem is kell ismerteknek sem lenniük. A dolog egyszerű koncepciót követ: letisztult, akusztikus élő felvételek rögzítése, közönség nélkül, csak a produkcióra koncentrálva. "Bár a filmek idővel majd kimozdulnak a Szoba falai közül, mégis, annak zászlaja alatt, annak szellemiségét és művészi hitvallását követve kirándulunk tovább." - mondják a készítők. Az első klip a posztunk megjelenésével egy időben debütál a Youtube-on. Ez a Tej Esemény után című dalának akusztikus előadása. A Tej első dala is itt jelent meg a Lángoló Gitárokon, úgyhogy sokat nem is mondunk Pálinkás Tamás Isten Háta Mögött-frontember és Sándor Dániel Isten Háta Mögött-gitáros-billentyűs projektjéről, hanem jöjjön inkább a dal, amit a tej világnapján vettek fel június elsején.

A Tej egyébként fellép a csütörtökön kezdődő Fishing On Orfű fesztiválon, ahol az éppen pihenő Isten Háta Mögött is ad majd egy koncertet, ami az egyetlen lesz tőlük idén (már ha nem számoljuk a tavaszi Bőrzsír-bulit).


premier pop hír tej exkluzív szoba sessions



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása