2012.09.24. 14:00 – Lángoló Gitárok

Sellin’ My Soul – Új Ivan & the Parazol-kislemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ivan_IGP9551-3.jpgOktóber közepén jelenik meg az Ivan & the Parazol debütáló nagylemeze. A Sellin' My Soul EP ennek az előfutára, ami itt a Lángoló Gitárokon hallható először. „A kislemez két dalt tartalmaz, az egyik a húzós, odavágós, erőtől duzzadó címadó, a másik az elszállósabb, stadion himnusz Whatever." – mondja a zenekar, akik a számokat metronóm nélkül együtt játszották fel a stúdióban, hogy „benne maradjon a zenekar lelke, pumpálása, amit élőben hallanak a rajongók a koncerteken." Az élő fellépésig nem is kell sokat várni, ugyanis november másodikán tart lemezbemutatót a csapat az Iskola Klubban (volt Tűzraktér). (Zenekari fotó: Müller András)

Az Ivan & the Parazol alig egy éve indult el a népszerűség útján. A rendkívül fiatal srácokból álló zenekar a Hard Rock Rising Nemzetközi Tehetségkutató hazai döntőjét is megnyerte. Take My Hand című dalukat rendszeresen játszotta az mr2, így a Top30-as listán az első helyig jutottak.


premier rock hír exkluzív ivan and the parazol



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása