2012.11.08. 08:47 – Lángoló Gitárok

Rengeteg sztár, David Hasselhoff-akciózás és Gangnam style a vasárnapi MTV EMA díjkiosztón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rihanna_2012_ema.jpgA 2012-es MTV EMA-t november 11-én rendezik meg a frankfurti Festhalléban, ahol a zene világának mainstreambe sorolható szereplői ünneplik majd együtt az elmúlt év legjobbjait. Az MTV Hungary-n élőben, vasárnap este 20:00-tól láthatják a nézők először a meglepetés premierrel összekötött vörös szőnyeges bevonulást, majd 21:00-kor indul a show, ahol kiderül, sikerül-e Rihannának megszereznie a Legjobb Női Előadó és a Worldwide Act díját is egyszerre.

Már csak vasárnapig kell várni, hogy kiderüljön: kik nyerik idén az MTV EMA díjait. A november 11-én este a frankfurti Festhalléból jelentkező gála háziasszonya a Heidi Klum szupermodell lesz, akihez díjátadóként olyan nevek csatlakoznak a színpadon, mint a reality-celeb Kim Kardashian, a Grammy díjra jelölt Nick, Kevin és Joe Jonas. Rajtuk kívül ott lesz még Brett Davern az MTV Kínos című sorozatának Jake-je, a Jersey Shore brit változatának, a még elődjénél is durvább Geordie Shore-nak a szereplőgárdája, és két fiatal szupermodell, Anne V és Isabeli Fontana is. David Hasselhoff pedig a színfalak mögül, közösségi média csatornákon keresztül mutatja meg sztárinterjúkkal és kulisszatitkokkal a 2012-es MTV EMA-t.

Este nyolckor kezdődik a Red Carpet Show, ahol a vörös szőnyegen bevonuló sztárokkal készít interjút Tim Kash, Louise Roe és Sway. Hozzájuk csatlakozik Chris „Ludacris" Bridges is legújabb klipjének világpremierje alkalmából, amelynek exkluzív bemutatója a 2012-es MTV EMA vörös szőnyegén lesz majd. A Rest of My Life-hoz készült videón Ludacris Usherrel és David Guettával dolgozott együtt, ráadásul az este folyamán ő lesz a hangulatfelelős is, ő lesz ugyanis a színpadon is a DJ.

Az idei EMA sztárfellépői között olyan nevek vannak, mint Taylor Swift, a Muse, a No Doubt, Carly Rae Jepsen, a fun., Rita Ora, Alicia Keys, Pitbull, a The Killers és a Gangnam Style előadója, a koreai Psy.

Az EMA Wordwide Act fordulója is véget ért, ahol Magyarországot a 30Y képviselte. Attól, hogy hazánk egyik legnépszerűbb zenekara ott legyen Frankfurtban, az orosz Dima Bilan fosztotta meg a csapatot – az egyetlen olyan művész, aki már hatodik alkalommal nyeri meg a legjobb orosz előadónak járó EMA-díjat. Latin-Amerikát idén is a brazil Restart képviseli, míg Afrikából a marokkói Ahmed Soultan, Ázsiából a kínai Han Geng, Észak-Amerikából pedig a többek között a Legjobb Női Előadó díjára is esélyes Rihanna száll versenybe a Worldwide Act díjáért.


mtv hír ema mtv ema



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása