2012.11.30. 09:00 – Lángoló Gitárok

Gyere át! - Itt az Emil Rulez új lemeze (exkluzív premier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

emilrulez_gyereat.jpgVolt már itt a Lángoló Gitárokon egy elég viharosra sikerült Emil Rulez-dalpremier, úgyhogy nagy várakozással nézünk elébe, hogy ugyan a teljes lemez mekkora reakciót vált majd ki az emberekből. Most ugyanis bemutatjuk a hét év szünet után megjelenő új Emil Rulez-albumot, a Gyere Át!-ot. "Írtunk dalt a szerelemről, végre. Nem is egyet. Folytatódik az Az a nő sorozat, képzeletbeli főszereplőjét viszontláttam egy nemlétező óriásmeetingen, valamilyen frekvenciaszabályzási ügy alkalmából. Írtunk dalt arról, hogy milyen érzés régóta élni és milyen erre ráeszmélni. Írtunk dalt a lányainknak és írtunk a fiainknak is. Írtunk dalt az országról, a világról és ezzel kapcsolatos véleményünkről is. Írtunk dalt az önmérgezésről, a szakításról, buta szokásainkról és az útkeresésről." - írja honlapján egy blogbejegyzésben a zenekar.

"Mindegyik dal nagyon más lett, mind egy-egy külön világ. Amikor először hallottuk egyben, egymás után őket, egészen elhűltünk: ennyire eklektikus izét hoztunk össze? Ki fogja ezt szeretni? Vannak-e egyáltalán olyan emberek, akik az összeset képesek meghallgatni, befogadni, megérteni-megérezni? Aztán persze eszünkbe jutott, hogy ez nem a mi problémánk, majd szépen elindulnak ezek a dalok, is bekopogtatnak emberek életébe, és emitt nyomot hagynak, amott meg nem. Nemsokára jön a kopogtatás nálatok is." - mondja az Emil Rulez.

A Hajós András és Hegyi György szerint az első albumukhoz hasonlítható lemez ma jelenik meg hivatalosan a Universal kiadó gondozásában, nálunk egészen hétfő reggelig lehet hallgatni, aztán menthetetlenül töröljük a nagy részét.


premier jazz pop hír exkluzív emil rulez



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása