2013.04.23. 17:00 – Lángoló Gitárok

Új kislemezzel tér vissza a Challenger In Pieces (premier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

TheChallengerInPieces.jpgNyolc évvel az első album után új kislemezzel jelentkezik a budapesti The Challenger in Pieces. A Fill up the Airwaves elsőként itt a Lángoló Gitárokon hallható. A két dalról így nyilatkozott a csapat: „A nyitó Wake The Coma Girl egy lendületes, fejrázós sláger, a Lybria pedig egy lassan építkező, monumentális líra, amely senkit nem hagy hidegen." A hanganyag a CD mellett bakeliten is elérhető lesz.

A csapat azután, hogy 2008 februárjában egy utolsó koncertet adott az épp megszűnő Kultiplexben, hibernálta magát. 2012 őszére azonban világossá vált számukra, hogy hiányzik a közös alkotás. Balázs Bence énekes, Dolezsai Gergő basszusgitáros, és Bajkai Ferenc dobos újra elkezdtek együtt játszani és sorban születtek az új dalok. Tavaly decemberben a trió belefogott két új szám rögzítésébe a tagok régi barátja, Schram Dávid hangmérnök és producer segítségével. Közben egy főállású gitáros keresésébe kezdtek, rengeteg név felmerült, míg végül Kucsma Tamás (ex Envoy) lett a befutó. „Az első közös próbák után már látszott, hogy működik a kémia, megvan az új tag." – mondta a zenekar.

A most bemutatott két dal mellett továbbiak felvételébe kezdett a zenekar és gőzerővel készül egy különleges, nyilvános próbára is. Május 17-én, a Gozsdu Manó Klubban ebben a felállásában először lépnek színpadra. Ezen az estén az eddigi legnagyobb sikerük, a Solitaire, valamint az első lemez legjobb dalai mellett a legújabb szerzemények is hallhatók lesznek élőben.


pop hír the challenger in pieces



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása