2013.05.13. 11:59 – Lángoló Gitárok

Elárverezik a Fishing on Orfű nagyszínpadának a nevét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Akár jelen sorok olvasójáról is elnevezhetik idén a Fishing on Orfű nagyszínpadát. A fesztivál első számú helyszínének neve azé lesz, aki a legnagyobbat licitálja rá. A befolyt összeget jótékony célra fordítják a szervezők. “A program véglegesítése során jutott eszünkbe, hogy még egyik fesztiválon sem volt olyan, hogy Kovács János nagyszínpad. Ha nem egy cégnek adjuk a nevet, akkor miért ne legyen az bárkié?” – mondta el Lovasi András, a Fishing egyik főszervezője. “Azt is egyből eldöntöttük, hogy a befolyt összeget jótékony célra fordítjuk.” – tette hozzá. A játékszabályok egyszerűek: csak magánszemély licitálhat, a licit alapja és a licitlépcső is 100 forint. A nyertes csak saját vagy szerettei nevét, annak esetleg becézett változatát választhatja a nagyszínpad nevéül. A fesztivál a győztesnek külön molinóval kedveskedik. Az árverésből befolyt összeg egészét a pécsi Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnek ajánlják fel a szervezők. Ide kattintva lehet bekapcsolódni az árverésbe.

Az idén négynapos Fishing on Orfű június 19 és 22 között kerül megrendezésre. A fesztivál nulladik napja a Kispál és a Borz előtt tiszteleg. Ennek keretében a 2. Nagyszínpadon Ágoston Béla A borz filozófiája c. estjével lép fel, míg a Laptop Szalon-sátorban a tavaly megjelent Holnaphoz Holddal c. feldolgozáslemez előadói adnak koncertet. Aki pedig táncos mulatságra vágyik, annak a Kispál tagjaiból álló DJ-duók szolgáltatják majd a talp alá valót egészen hajnalig. Ráadásul aki ezen a napon érkezik a Panoráma Campingbe, belépője mellé egy Kispál és a Borz-kiadványt kap ajándékba.


fesztivál hír fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása