2013.07.03. 11:44 – Lángoló Gitárok

Csaknem Magyarországra jön az Arctic Monkeys

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A zenebuzikra nem jellemző, de amúgy sokan nem tudják, hogy nem csak Magyarországon belül van halom fesztivál, hanem ugyanígy az országhatár is körbe lett lőve menő bulival, ahol ráadásul olyanok lépnek fel, akik a hazai fesztiválokra évek óta nem jutnak el valamiért. A nálunk is egyre ismertebb Novarock mellett Wiesen (magyar nevén Rétfalu) a másik jelentősebb fesztiválhelyszín. Az itteni számos rendezvény közül az egyik az Harvest of Art Festival lesz július 13-án.

A nevesebb fellépők között olyanok vannak, mint a Bloc Party, vagy a Magyarországon is járt nyeglehangú Kate Nash. A főattrakció viszont az az Arctic Monkeys, akik hozzánk évek óta nem tudnak eljutni, így ide a határ közelébe kell értük menni. A brit zenekar stabilan tartja magát egy elég magas szinten, sőt zeneileg talán kortársai között a leginkább fejlődőképes, bár nagyon bekattant náluk ez az amerikai stoner vonal, ami sok honfitársuknak nem tetszik. Utolsó lemezeiken a füves hangulatokra nyitott zenekar koncerten állítólag még ütőképesebb, köszönhetően a feszes hangzásnak és a fasza daloknak, de ezt inkább majd megnézzük a helyszínen, hogy így van-e, aztán majd jól megmondjuk.

Az nyugati országhatártól kb. 30 kilométerre fekvő Wiesenbe amúgy nem csak július 13-án, hanem a nyár végén is készülhetünk, akkor a Deftones lesz a legvonzóbb név a NoFX mellett. Senki nem mondhatja, hogy rossz nekünk.


arctic monkeys rock hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása