2014.10.14. 14:40 – dankógábor

Seggrázóversenyt hirdet a Mastodon

ASSTODON

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Sokan kiakadtak a Mastodon legutóbbi klipjén, amiben egy rakás lány rázza a fenekét. Szexistának tartották ugyanis az akciót. Aztán már a táncosoknak kellett megvédenie a metálzenekart a sok háborgótól. A zenekar véleményét viszont szépen lefesti a most meghírdetett akció: twerkversenyt rendeznek. Mondjuk kicsit fura lesz, ugyanis seggrázós videók helyett seggrázós fotókat kell kell feltölteni a Facebookra, amit nem tudom hogyan lehet kivitelezni vagy mit lehet rajta értékelni a formán kívül. A képeket a következő szöveggel kell ellátni:

I want to see Mastodon on [A DÁTUM, HOGY MELYIK KONCERTRE AKARUNK MENNI] at [A KONCERTHELYSZÍN NEVE]. Check out my ‪#‎Asstodon‬.

Plusz pont jár annak, aki a fentebb látható forrónadrágban küld képet magáról. A zenekar kiemeli, hogy mivel továbbra is meg szeretnék tartani a Facebook-oldalukat, így lehetőleg senki ne töltsön fel korhatáros tartalmat, a saját érdekükben sem. A Facebook letiltja ugyanis az ilyeneket, kérdezés nélkül. Alább a videó etalonnak, aztán mehetnek a fotók!

Ja, és itt van két példa, hogy milyen lenne, ha videókat kéne feltölteni:


rock metál hír mastodon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása