2015.01.27. 15:00 – Lángoló Gitárok

All You've Lost, All You'll Find – Caught The Flow-premier

+ Polly Is Dead-feldolgozás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Caught The Flow alább nem csak a vadonatúj ötszámos EP-jét mutatja be, hanem egy jól sikerült feldolgozást is egy hajdan volt, nagyon jó zenekartól. Minden a hajtás után.

A Caught The Flow 2011 márciusában alakult, végleges formáját viszont csak két évvel később, a Cadaveresben is éneklő Bölcsföldi Zoltán csatlakozása után nyerte el.  Az All You've Lost, All You'll Find a Caught The Flow második kislemeze. A zenészek eredetileg egy tízszámos nagylemezben gondolkodtak, végül két EP megjelentetése mellett döntöttek. A felvétel és a keverés Garcia Szabolcs vezetésével (Reamp Studio) valósult meg, aki zenei producerként is közreműködött a lemez elkészítésében.

A Polly Is Dead-feldolgozásról azt kell tudni, hogy a zenekar az akusztikus szettjükre való felkészüléskor jött rá, hogy milyen jól szól ilyen hangszerelésben a Kincs, ezért is csinálták meg a Silent Próbateremben élőben Horváth "Tojás" Gáborral és Wenczel Péterrel kiegészülve. A lemezre ez fel is került mint bónusz, valamint egy stúdiós klipet is forgattak hozzá.

Legközelebb Szegeden lehet őket elkapni a Real Lies társaságában február 6-án, majd március 5-én Budapesten a Kuplungban.

 


premier rock hír klip grunge polly is dead caught the flow



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása