2015.01.30. 10:05 – dankógábor

Suge Knight halálra gázolt egy embert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hírhedt rapmogul a TMZ szerint az N.W.A.-film forgatásán járt csütörtökön a kaliforniai Comtonban, ahol valami balhé tört ki. Knight, aki az autót vezette 2 Pac lelövésekor, a beszámolók szerint beugrott az autójába, hátramenetbe kapcsolt és teljes sebességgel átgázolt egy emberen, illetve még kettőt elütött, majd elhajtott. Az áldozat Terry Carter volt, aki Knighttal érkezett a forgatásra, és akkor ütötte el a barátja, mikor az autót hátulról megkerülve ő is be akart szállni mellé. A rendőrök most Kinghtot keresik, aki állítólag felfegyverkezve bujkál valahol és nagyon veszélyes. Azt mondják, hogy mióta a Death Row kiadó alapítóját tavaly augusztusban meglőtték, azóta retteg az ilyen balhéktól, sőt, az sem tett az idegeinek jót, hogy nemrég majdnem meghalt egy vérrög miatt. Szóval a szándékos emberölés kizárva, de ez így akkor is egy cserbenhagyásos gázolás.

FRISSÍTÉS: Az LA Times már arról ír, hogy Knight szándékosan gyilkolt. Követte a két embert, akivel összebalhézott a forgatáson, majd egy parkolóban elgázolta őket, méghozzá úgy, hogy rükvercben is áthajtott az áldozaton. Knight egyébként feladta magát és azzal védekezik, hogy őt támadták meg, és menekülés közben történt a baleset.
FRISSÍTÉS #2: Le is tartoztatták Knightot, gyilkossággal gyanúsítják. Kétmillió dollárért szabadlábon védekezhet.


hiphop hír rap suge knight



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása