2015.02.24. 16:02 – Gnosis

Jó hírek Ukrajnából - Drudkh-dalpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

drudkh-logoband-black.jpg

Mostanában Ukrajnából megszokhattuk sajnos a rossz híreket, de kivételesen van egy jó is. Már ami a zenei és nem a politikai és ember életet illeti. Április huszadikán jelenik meg a Drudkh következő nagylemeze A Furrow Cut Short címmel, amiről a záró tételt most ti is meghallgathatjátok itt nálunk.

A zenekar a tipikusnak mondható világtól való elzárkózás útját választotta, vagyis fotókat nem készítenek, valamint sem interjút és koncertet nem adnak. Epic trve! Innen már könnyen kitalálható, hogy a blackmetal műfajt érzik a magukénak a srácok, erős Burzum-hatásokkal. A csapat egy része egyébként a Blood Of Kingu (death-) és az Old Silver Key (post-metal) bandában/projectben is megfordult, úgyhogy a minőségi(bb) zenére egyáltalán nem lehet panasz. Első hallásra szó nincs világmegváltásról, ám kellemes hallgatnivalónak bizonyul a Till Foreign Ground Shall Cover Eyes: 

És aki szeretné birtokolni is ezt a jófajta zenét az látogassa meg ezt a linket.


premier hír blackmetal drudkh



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása