2015.04.14. 12:32 – dankógábor

Tényleg a Szigeten ehetünk a legdrágábban?

Nem, nem ott

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Guardian által leközölt, No 1. Currency által készített nagy fesztiválköltség-összehasonlítása bombát dobott a Szigetre. Legalábbis most mindenki arról beszél majd itthon, hogy a Szigeten a legdrágább a kaja, még az olyan fesztiválokat is megelőzi, mint a Coachella meg a Glastonbury. Azt írják, hogy 9,3 fontba kerül egy étkezés a fesztiválon. Ez jelenlegi árfolyamon nagyjából olyan 3800 forint. Tény, hogy bele lehet futni akár egy ilyen költségbe is mondjuk egy nagy sültkolbász, kenyér, mustár, sok savanyúság kombó megvásárlásával, de saját tapasztalat alapján általánosságban fele ennyiből is jóllakhat az ember. A táblázat többi része már nem rugaszkodott el ennyire a valóságtól, a sör például reális, ahogy a belépő is de itt ugye nem is lehet akkora a szórás, mint egy pizzaszelet és egy csülök között. De mond meg te, hogy mennyiért szoktál a Szigeten enni:

FRISSÍTÉS: Közben a No 1. Currency javított. Valamit elrontottak a váltásnál. Szóval most már a harmadik legolcsóbb a Sziget a kajálás szempontjából, ami a valóság is.

A fotót innen loptuk.


fesztivál sziget hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása