2015.07.30. 14:07 – Hirdetés

Holnap Fish! a Track-ben!

A Halnap markában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fish_2.jpg

Saját meghatározásuk szerint Magyarország egyik legarcátlanabb partyrock bridgádja holnap este a Barba Negra Track színpadán ünnepli a magukról elnevezett II. Nemzeti Halnapot. A banda klipet is forgat, ráadásul ezt követően jó darabig nem játszanak a fővárosban, szóval minden adott egy jó hangulatú péntek estéhez!

fish.jpg

A zenekar a következőképpen kommentálta az eseményt: "Ha radiátort, kanapét és egyéb IKEA-tartozékokat ne is, de a legkényelmesebb tánccipőjét mindenki hozza el július 31-én, mert ez a Trackes buli egészen biztosan igényli az ugrándozást és az önfeledt szórakozást. Mi az, hogy igényli?! Egyenesen kötelező! Ikrázzatok le!"

Fél hétkor kapunyitás, egy órával később a vendég Fatal Error csap a húrok közé, fél kilenctől pedig a Fish! veszi birtokba a színpadot. Jegyek még kaphatók 1990,-Forintos áron a következő helyeken: 

Barba Negra Track rendszerében: http://track.barbanegra.hu/fish_20150731
Ticketportal rendszerében: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46420
Broadway Jegyiroda rendszerében: http://broadway.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=299608&aid=5641&vid=96

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1638262079740816/


hirdetés programajánló koncert fish! barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása