2015.12.10. 13:43 – dankógábor

Schuster Lóránt szerint Hobót rühellte a közönség

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

schusterkonyv.jpg

Schuster Lóránt P. Mobil-vezetőnek kijött egy könyve, a Kaptafa. Nem vállalta senki a kiadást, szóval szerzőiben jelent meg vécépapíron, ahogy Schuster mondja. Azért nem kockáztatott senki, mert alaposan alázza a zenésztársait benne, Schuster számít is a perekre. A Blikk idézett is belőle, aminek a lényege, hogy 

  • Révész Sándor nem mozdul meg egymillió alatt, de legalább udvarias.
  • Vikidál Gyula a jellemtelenség szinonimája. Schuster állítja, hogy miközben a P. Mobillal lemondta a műsort betegségre hivatkozva, addig a Dinamittal lemezt vett fel, a kórházból kijárva. A Dinamit különben is egy nagy fika.
  • Gyakorlatilag ő alapította a Hobo Blues Bandet azzal, hogy Hobót leválasztotta a P. Mobilról. Előtte másfél éven keresztül cipelték körbe az országba, de senkinek nem kellett, nem szerették, rühellte a közönség.
  • Presser Gábor szerint a P. Mobil parasztrock, szóval akik hallgatják, azok parasztok.
  • Som Lajos, mint zenész nem létezik, gyakorlatilag nem ismeri a hangszerét.

A könyv csak háromszáz oldalas, szóval hamar lehet vele végezni biztos. Csak a P. Mobil-koncerteken és neten lehet kapni. (Fotó: P. Mobil mediakommandó Kántor Attila)


rock hír hobo presser gábor p mobil vikidál gyula schuster lóránt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása