2016.03.27. 11:43 – dankógábor

Ilyen volt a Rolling Stones Kubában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rollingkuba.jpg

Vagy legalábbis itt van egy perc belőle. Amúgy tényleg jó buli lehetett, bár azt megnézném mennyire jól szórakozott a 400 ezres tömeg hátsó része, (ezt csak az elkényelmesedett, savanyú énem mondatja velem, nekik tuti nagy élmény volt, meg biztos nekem is az lett volna a hátsó sorokban is). A lényeg, hogy a Rolling Stones életében először fellépett Kubában, ami egyfajta gigantikus betetőzése volt Barack Obama ottani látogatásának, ami valóban történelmi. A Rolling Stones fellépése is az, ez kétségtelen, de kissé eltúlzott.

Szinte mindenhol úgy jött le a fellépés, hogy nyugati zenekar még soha nem lépett fel a kommunista diktatúrában. Ez egyszerűen nem igaz, ugyanis volt ott már Manu Chao- Audioslave- vagy Manic Street Preachers-buli is. Utóbbi ki is akadt most picit, hogy ők már 15 évvel ezelőtt adtak Kubában koncertet, valóban úttörőként, de ezt most mindenki elfelejti, csak mert a Rolling Stonesról van szó. Sőt, magyar zenekar is turnézott nemrég a karibi országban (franciákkal karöltve), hogy mást ne mondjak. Ettől a kis túlreagálástól eltekintve tényleg nagy szó ez a Rolling Stones-koncert, főleg a helyieknek, akiknek az álma valósult meg ezzel.


rock hír kuba rolling stones



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása