2016.05.18. 16:00 – Gnosis

Anu szárnyain a zenit felé - Inquisition-dalpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

inquisitionband-finals-1-5_philpetrocelli.jpg

Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith címmel augusztus 26-án jelenik meg az Inquisition hetedik nagylemeze. A csapat több szempontból is különleges, eredetileg Kolumbiában ténykedtek, aztán áttették székhelyüket az USA-ba (Seattle), a zenekart pedig Incubus (dob) és Dagon (gitáros/énekes) alkotja csak és az unalmas antikeresztény sátánkodás helyett inkább a sumér mitológiából merítkezik a szövegviláguk. A kezdeti időkben thrash metalt játszottak, ám hosszú évek óta inkább már a black metal rideg világában érzik jól magukat. A furcsa felállásuknak köszönhető, hogy elég pőrén szól minden és a nyakam tenném rá, hogy Dagont tinikorában párszor fejbe vágták az Immortal Pure Holocaust lemezével. Magam sem értem, hogy sikerült az előző lemezüket lehagynom a 2013-as év végi listámról, pedig mindig is csíptem őket, és a tündérgyáras (emlékszik még rá valaki?) koncertjük is örök élmény marad. Aki szereti a keményvonalas, kompromisszummentes nyers black metal zenét, azt vigye el az ördög vagy az Inquisition!

A zenekar ismét elcsíphető lesz a barba Negrában október 25-én, a Rotting Christ, Mystifier és Schammasch gyűlöletes kompániájával.


blackmetal inquisition dalpremier



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása