2016.07.27. 17:10 – Hirdetés

Fábián Juli & Zoohacker pénteken a Barba Negra Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

acsl0379.jpg

Fábián Juli énekesnő és a Zoohacker művésznév mögött megbúvó Palásti-Kovács Zoltán 2011-ben léptek színre közös formációjukkal, amellyel azóta sikert sikerre halmoznak: első közösen publikált daluk a Like a Child a 2012-es Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjébe röpítette őket, azóta pedig összesen fél tucat szerzeményük járta meg a hazai rádiók játszási listáinak csúcsait. Most pénteken a Barba Negra Trackben lépnek fel. További infók a hajtás után! 

Egyedi stílusuk az első pillanattól tetten érhető: Juli és Zoohacker eltérő közegből érkeztek, az énekesnő a jazz, a producer az elektronika felől, a közös dalokban azonban mindkettőjük tudása, tapasztalata, stílusa tetten érhető, és ez együtt egy izgalmas, karakteres, minőségi popzeneként öltött testet.

2015 májusában jelent meg a csapat első, “Shine” című nagylemeze: a rajta található 12 dal eddigi pályájuk összefoglalása mellett számos újdonságot tartalmazott, mint például a “Vásárhely” című magyar népdalfeldolgozást. A lemez megjelenése óta a csapat folyamatosan úton van, héttagú zenekaruk élén töltik meg hazánk legjelentősebb koncerthelyeit. A 2016-os év elején bő egy hét alatt - hazai zenekarok közül eddig a leggyorsabban - töltötték meg a MÜPA Bartók Béla hangversenytermét szimfonikus koncertjük apropóján. A csapat az elmúlt hónapokban sorra járta az ország legfontosabb fesztiváljait, emellett pedig lassan körvonalazódnak egy télen megjelenő új anyag paraméterei is - a dalszerzés és a producelés náluk folyamatos munka és szinte elválaszthatatlan részek, egymást inspiráló folyamatok.

Természetesen emellett a koncertezéssel sem állnak le: péntek este a Barba Negra Trackbe látogatnak el, ahol előadják az összes ismert slágerüket, szokásukhoz híven extra zenei betétekkel, az adott este hangulatához szabott improvizációkkal fűszerezve - nagy áldás ilyenkor hogy a csapatban a harmincas-negyvenes zenész-generáció legimpulzívabb zenészei játszanak. A csapat már nagyon várja a koncertet.

“A Trackben érezni a Duna illatát, lábunk a híd lábához ér, és az egész helyet átjárja a nyár. Alig várjuk, hogy megtölthessük zenével!” - nyilatkozta Fábián Juli.”

További információk a koncert Facebook-eseményén


programajánló koncert fábián juli zoohacker barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása