2016.12.01. 15:57 – dankógábor

Na, idén melyik előadót hallgatták a legtöbben a Spotifyon?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az előadó kanadai, és most már minden idők leghallgatottabb zenésze lett a legnépszerűbb streaming oldalon. Úgy hívják Drake. Az énekes legnépszerűbb lemeze az idén megjelent Views volt, a legnépszerűbb dala, ami egyébként a Spotify idei legtöbbet hallgatott száma is, a One Dance. Ez:

Ezzel állítólag 4,8 millió dollár bevételt hozott Drake-nek csak ez az egy szám, csak a Spotifyon. Na most, ha azt vesszük, hogy 970 milliószor hallgatták meg hivatalosan a One Dance-t, akkor egy meghallgatás 0,0049 dollárt ért. Ezt csak úgy mondom. Drake-en kívül még Justin Bieber, Rihanna és a Twenty One Pilots traolt nagyot, de David Bowie-t és a Beatlest is sokan hallgatták. Ahogy a One Directionből kivált Zayn Mailkot is, mint friss előadót.


hír spotify



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása