2016.12.28. 08:49 – Hirdetés

Januárban újra Eine kleine Thrash Music a Barba Negrában

A kétfordulós játék első része

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

8ba7b9t3bb.png

Keményen kezdődik a 2017-es év, hiszen január 13-án immár másodszor Eine kleine Thrash Music Fesztivál lesz a Barba Negrában, olyan zenekarok közreműködésével, mint az Ektomorf, az Akela, a Bloody Roots, a Magor, és a Vesztegzár. A koncert nem akármilyen eseménynek ígérkezik a keményebb műfajban, ezért ma egy kétfordulós nyereményjátékot indítunk, amelyben több értékes nyereményt is kisorsolunk. További részletek a hajtás után! 

A január második péntekén érkező Eine kleine Thrash Music Fesztivál kihagyhatatlan estének ígérkezik bárkinek, aki szimpatizál a műfajjal, vagy úgy általában a súlyosabb metálzenével. Az évekkel ezelőtt itthon és külföldön is szinte már temetett műfaj manapság ismét egyre népszerűbb világszerte, itthon pedig a fiatal zenekarok és a korábbi nagy öregek közül egyre többen jelentkeznek friss anyagokkal.

Közülük most öten lépnek színpadra a Barba Negrában: hazánk külföldön vitán felül legnagyobb karriert befutott zenekara, az Ektomorf, az Akela, akik tíz év után Farkasmesék címmel kitűnően sikerült új albumot adtak ki idén, a Moby Dick frontember Smici csapata, a Bloody Roots, valamint a jászberényi Magor, és a komáromi Vesztegzár.

A fellépők így nyilatkoztak az eseményről: 

Farkas Zoli (Ektomorf): "2016 eddigi legjobb évünket hozta, rengeteg fellépésen több tízezer rajongónak játszottunk. Végigcikáztuk az Egyesült Államokat, nyáron fesztiválokon zúztunk, októbertől pedig főzenekarként csapattuk az „Aggressor” albumunk európai turnéján. Megérte a temérdek meló, amit beleöltünk a lemezbe. A teltházas klubok jelezték, jó úton jár az Ektomorf! A turnét Bayreut-ban zártuk két hete. Jól jött számunkra a megérdemelt decemberi pihenő, amit családjaink társaságában tölthettünk. Január elejétől rágyúrunk az Eine kleine Thrash Music Fesztiválra, amit nagyon várunk, hiszen már másfél éve nem léptünk fel Budapesten. Mindenkit bíztatok, hogy közösen csapjunk bele ebbe a péntek 13-ai buliba, senki nem fogja megbánni” 

Katona László (Akela): "Korán kezdjük az új évet, és ez nem véletlen. A szeptemberben megjelent Farkasmesék című lemezünket már nagyon várta a Falka. A kiéheztetés jól sikerült. Dőljön hátra mindenki, kiegyenlített lesz a setlista, az Eine kleinén egy klasszikus „best off” programmal támadunk. Ez a koncert egyben történelmi esemény, mert az elmúlt években megszokott zenekari tagság utolsó fellépése is lesz egyben!"  

Schmiedl Tamás (Bloody Roots): "Az Eine kleine THM Fesztivál jelenleg a legkomolyabb seregszemle a műfaj magyar mezőnyében, így megtiszteltetés számunkra a szervezők meghívása, ami egyben számunkra a nagy fővárosi koncertet jelenti. Ennek megfelelő súllyal készülünk a thrash orgiára!" 

Most pedig jöjjön a játék! Számos nyeremény vár gazdára: két belépő a koncertre, két póló, valamint két szerencsés olvasó a backstagebe is bejuthat egy kis beszélgetésre, közös fotó készítésére. Mindkét fordulóban három-három kérdésre kell válaszolnotok helyesen, itt az első adag.  

1. Mi volt az Ektomorf első, 1993-ban megjelent demójának címe?  

          a. Holocaust 

          b. Romok alatt

          c. Hangok 

2. Melyik történelmi figuráról énekel utolsó lemezén az Akela?  

          a. II. Lajos

          b. Mátyás, az igazságos

          c. Dózsa György

3. Melyik két dalt dolgozta fel a Bloody Roots a legutóbbi, Az ígéretek földjén cím album bónuszaként?  

          a. Refuse/Resist és Roots Bloody Roots

          b. Tormentor és Bone Breaker

          c. Nuclear Winter és Sodomy and Lust 

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk, ezúttal Lángoló-Eine kleine Thrash Music-játék megjelölésű levélben. A következő forduló jövő szerdán érkezik. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok ezt a cikket a Facebook-idővonalatokon, vagy ha kedvelitek a Facebook-eseményt. A kérdésekre válaszolhattok fordulónként, vagy a végén egyszerre is. Január 12-én, csütörtökön sorsolunk, a nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük. Várjuk a megfejtéseket!

További információk a Barba Negra és az esemény Facebook-oldalán!  


programajánló koncert fesztivál nyereményjáték akela magor ektomorf vesztegzár bloody roots barba negra eine kleine thrash music



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása